Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Δώστε Αίμα, Σώστε Ζωές» - Ξεκινά τη Δευτέρα η αιμοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών

«Δώστε Αίμα, Σώστε Ζωές» - Ξεκινά τη Δευ...

Στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου - Θα διαρκέσει έως και τις 9 Μαίου 2015

Από αυτή την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 το πρωί θα ξεκινήσει στην πλατεία Γεωργίου, στο πάνω μέρος, η καθιερωμένη Εθελοντική Αιμοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών με κεντρικό σύνθημα «Δώστε Αίμα, Σώστε Ζωές».

Η Αιμοδοσία που διοργανώνεται με σκοπό την συγκέντρωση του πολύτιμου για τη ζωή μας, αίματος, ώστε να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος για την κάλυψη αναγκών πασχόντων αδελφών, θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 9 Μαΐου 2015.

Οι ώρες που θα λειτουργεί η Κινητή μονάδα για την αιμοδοσία (σε συνεργασία πάντα με Νοσοκομείο της περιοχής της Πάτρας) θα είναι 9.30 το πρωί με 1 το μεσημέρι και 6 το απόγευμα με 9 το βράδυ.

(Στην φωτογραφία από το anastasiosk.blogspot.gr, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, αρχιμανδρίτης Αρτέμιος Αργυρόπουλος με τον Υπεύθυνο Αιμοδοσίας της Ι.Μ. Πατρών, τον αγαπητό π. Ιωάννη Σταυρόπουλο από την ενορία του Παντοκράτορα).

Η αιμοδοσία της Μητροπόλεως γίνεται 2 φορές τον χρόνο Μάιο και Οκτώβριο με πρωτοβουλία και τις ευλογίες του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις