Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πολωνική αντιπροσωπεία νηπιαγωγών επισκέφθηκε το Δημοτικό Βρεφοκομείο της Πάτρας

Πολωνική αντιπροσωπεία νηπιαγωγών επισκέ...

Παρών στη συνάντηση και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης

Τριάντα Νηπιαγωγοί από την Πολωνία στο πλαίσιο επίσκεψης εργασίας της Πολωνικής Επιτροπής της ΟΜΕΡ, Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Αγωγής, ήρθαν στην Αχαική πρωτεύουσα και μετέβησαν στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών.

Οι Πολωνοί Νηπιαγωγοί συνοδεύονταν και τους καθηγητές του Πανεπιστημίου τους. Το Πανεπιστήμιο Πατρών στο πλαίσιο συνεργασίας του με το Δημοτικό Βρεφοκομείο προγραμμάτισε την επίσκεψη αυτή και ξενάγηση στον ιστορικό χώρο του Βρεφοκομείου, το οποίο βρίσκεται πίσω από το Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο. Επικεφαλής της ομάδας ήταν ο Λέκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών Νεκτάριος  Στελλάκης.

Κατά την επίσκεψη της Πολωνικής αντιπροσωπείας ήταν παρών ο Πρόεδρος του ΔΣ του Δημοτικού Βρεφοκομείου και Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

Ο κ. Πελετίδης καλωσόρισε τους εκπαιδευτικούς στην Πάτρα και στο Δημοτικό Βρεφοκομείο ενώ καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Πολωνίας τον ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και του χάρισε ένα αναμνηστικό δώρο καθώς υλικά εικαστικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά του Δημοτικού Βρεφοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εκπαιδευτές από την Πολωνία, εξήραν την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του ιδρύματος, εντυπωσιάστηκαν από την οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία του σχολικού συγκροτήματος αλλά και από την καθαριότητα και την ιδιαίτερη διακόσμηση των χώρων που είδαν, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, ιδανικό για μικρά και πολύ μικρά παιδιά (σχεδόν βρέφη).

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που οι μικροί μαθητές του προνηπίου με τις υπεύθυνες παιδαγωγούς τραγούδησαν τραγούδια στους καλεσμένους και οι νηπιαγωγοί από την Πολωνία με τη σειρά τους, τους ευχαρίστησαν αφιερώνοντάς τους, ένα τραγούδι από τη χώρα τους και στη δική τους γλώσσα.

Τέλος, η προϊσταμένη του Δημοτικού Βρεφοκομείου και οι νηπιαγωγοί και βρεφοκόμοι που εργάζονται εκεί, πρόσφεραν ένα καλάθι με Πασχαλινά κουλουράκια και χειροποίητες κατασκευές προς ένδειξη φιλίας και αγάπης προς τους Πολωνούς επισκέπτες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις