Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Δεκαήμερο Homad Pre Sale

Δεκαήμερο Homad Pre Sale

Στα εκθεσιακά προϊόντα στο DreamHome Karagounis

Η ανανέωση του χώρου ξεκινά με το 10ημερο Homad Pre Sale -έως 55% σε επιλεγμένα εκθεσιακά προϊόντα στο DreamHome Karagounis! To 10ήμερο μοναδικών προσφορών Homad Pre Sale μόλις ξεκίνησε! Επισκεφθείτε το κατάστημα DreamHome Karagounis και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές και ανανεώστε το design του σπιτιού σας!

Το Dreamhome Karagounis Βρίσκεται στην συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου 101 και Αγίας Τριάδος, στην Πάτρα. Πρόκειται για την οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε 30 χρόνια πριν και προτείνει, έκτοτε, έπιπλα από ελληνικούς και ιταλικούς οίκους, με στόχο να παρέχει μοναδικές λύσεις υψηλής αισθητικής.

Η φιλοσοφία της εταιρίας προσεγγίζει το έπιπλο ως ένα ξεχωριστό αντικείμενο στο χώρο και αυτό προσαρμόζεται, με τη βοήθεια των εκπαιδευμένων ανθρώπων της, στις καθημερινές απαιτήσεις του πελάτη, συνοδευόμενο πάντα με μοναδικές και σύγχρονες προτάσεις.

Μπείτε στον ιδιαίτερο χώρο της DreamHome και κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα, ειδικά τώρα που το 10ήμερο Homad Pre Sale ξεκίνησε.

Έπιπλο - Διακόσμηση - Αξεσουάρ

Ελ. Βενιζέλου 101 & Αγ. Τριάδος

Πάτρα

Τ:+302610270863

Τκ. 26224

www.dreamhome.com.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά