Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

"New Age" : Η πρωτοποριακή, μη χειρουργική, τεχνική για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης που εφαρμόζεται αποκλειστικά από την Bergmann Kord

"New Age" : Η πρωτοποριακή, μη...

Για τις περιπτώσεις που η μεταμόσχευση δεν μπορεί να είναι η λύση

Η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί ιατρική λύση για την οριστική αντιμετώπιση της Ανδρογενετικής Αλωπεκίας, του πιο κοινού τύπου ανδρικής τριχόπτωσης. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου η μεταμόσχευση δεν μπορεί να υποστηριχθεί ως επιλογή λόγω κάποιων προϋποθέσεων που δεν εκπληρούνται, όπως η μη διάθεση επαρκούς ποσότητας τριχοφυΐας στο πίσω και πλάγιο μέρος της κεφαλής ώστε να μπορεί να αξιοποιηθεί για την κάλυψη της αραιωμένης περιοχής. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει και η λύση της προσθετικής μαλλιών. Η προσθετική μαλλιών New Age είναι τεχνική μη χειρουργικής αποκατάστασης της τριχόπτωσης.

Αποτελεί ιδανική επιλογή για εκείνους που δεν επιθυμούν να προχωρήσουν σε μεταμόσχευση μαλλιών ή ανήκουν στις περιπτώσεις που η λύση της μεταμόσχευσης δεν είναι εφικτή.

Θεωρείται η «αόρατη» τεχνολογία και είναι η λύση που επιλέγουν πολλοί επώνυμοι. Σημαντικά πλεονεκτήματα της τεχνικής είναι η αίσθηση φυσικότητας και απόλυτης επαφής με το δέρμα καθώς επιτρέπεται κάθε είδους δραστηριότητα χωρίς κανένα περιορισμό.

Με τη συγκεκριμένη τεχνική, τα νέα μαλλιά πλέκονται με τα παλιά και παραμένουν μόνιμα μέσα σε ένα πλέγμα. Καθώς τα υπάρχοντα αποκτούν μεγαλύτερη πυκνότητα, περισσότερο όγκο και φυσικότητα εσείς διατηρείτε την αίσθηση των «δικών» σας μαλλιών. Αποτελεί τη κορυφαία τεχνική προσθετικής καθώς τα νέα μαλλιά βρίσκονται σε απόλυτη επαφή με το δέρμα και καλύπτουν τις αυξημένες απαιτήσεις για πυκνότητα, όγκο και μήκος, όπως επίσης και για επιλογές σε στυλ και χτενίσματα.

Σε πρώτο στάδιο, αποτυπώνεται σε ειδικό ομοίωμα το σχήμα της περιοχής που πρόκειται να επικαλυφθεί και αποστέλλεται στη Γερμανία, μαζί με δείγμα τριχών από τα μαλλιά του ενδιαφερόμενου. Στα εργαστήρια της Bergmann, πραγματοποιείται ανάλυση προδιαγραφών και χρώματος του δείγματος και στη συνέχεια επιλέγονται τρίχες, φυσικές ή τεχνητές, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη ποιοτική και αισθητική συμβατότητα με τις τρίχες του δείγματος. Παράλληλα, βάσει των προτύπων του ομοιώματος δημιουργείται μια λεπτή μεμβράνη, ένα είδος τεχνητού δέρματος, το οποίο θα τοποθετηθεί στην περιοχή της αραίωσης μεταξύ των υπολοίπων μαλλιών. Οι επιλεγμένες τρίχες εμφυτεύονται στο δεύτερο δέρμα και δημιουργείται το σύστημα. Κατά τη δημιουργία του λαμβάνονται υπόψη όλες οι απαραίτητες παράμετροι, όπως η ακριβής απόχρωση και ο τύπος της τρίχας, το χρώμα του δέρματος, η διεύθυνση της εμφύτευσης, οι ειδικές συνθήκες έκφυσης της περιοχής του τριχωτού που έχει την αραίωση.

Τα πλεονεκτήματα της τεχνικής είναι ότι το δέρμα αναπνέει ελεύθερα και δεν επηρεάζει την υγιεινή του τριχωτού της κεφαλής αφού η μεμβράνη είναι εξαιρετικής λεπτότητας και δε στερεί την αίσθηση των εξωτερικών ερεθισμάτων. Εφαρμόζει τέλεια και έχει απόλυτη σταθερότητα. Δεν υπάρχει περιορισμός στην έκταση της περιοχής που μπορεί να επικαλυφθεί και τα νέα μαλλιά είναι υποαλλεργικά και συμπεριφέρονται όπως τα φυσικά. Τα μαλλιά λούζονται, χτενίζονται, επιδέχονται κομμωτικές διεργασίες καθώς και χρήση προϊόντων styling όπως αφρός, gel ή hair spray

Η επιλογή της προσθετικής μαλλιών New Age εφαρμόζεται στη Ελλάδα αποκλειστικά από την Bergmann Kord εδώ και 6 χρόνια και έχει δώσει λύση σε χιλιάδες γυναίκες και άνδρεςπου αντιμετώπισαν αρχικά σε κάποια φάση της ζωής τους το θέμα της αραίωση των μαλλιών τους σε μικρό ή μεγάλο βαθμό και βρήκαν την συγκεκριμένη λύση. 

Για περισσότερες πληροφορίες περιηγηθείτε στο http://newage.kord.gr/ ή επισκεφθείτε την Bergmann Kord Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 111, τηλ2610-424545)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά