Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο εύκολος τρόπος να βρεις δουλειά και.. γυναίκες - Λειτουργεί!

Ο εύκολος τρόπος να βρεις δουλειά και.. ...

Το κοινό μυστικό που πιάνει πάντα

Το βλέπετε να συμβαίνει και το θεωρείτε πολύ φυσιολογικό. Από ωραίοι εως κάτω του μέτριου άντρες καταφέρνουν να συνδυάζουν γυναίκες και λεφτά και όλα αυτά με τον πιο εύκολο τρόπο. Βρίσκουν εργασία σε ένα καφε-μπαρ-κλάμπ. Οτι έχει να κάνει με νυχτερινή κυρίως διασκέδαση είναι το απόλυτο προσον για να έχεις δεδομένη επιτυχία στο φλερτ και ταυτόχρονα κερδίζεις και χρήματα απο το νυχτοκάματο.

Το άρθρο αφορά στους άντρες που αρέσκονται στο γυναικείο φύλο και επίσης θέλουν να έχουν ένα εισόδημα έστω και περιστασιακά. Ο απόλυτος ρόλος στο νυχτερινό μαγαζί είναι είτε να είσαι μπάρμαν, είτε να κάνεις τον PR και γενικότερα οτιδήποτε σου δίνει ρόλο στο καφε-μπαρ-κλάμπ ως εργαζόμενου. Η συναναστροφή με το αντίθετο φύλο θεωρείται επαγγελματική συμπεριφορά και όχι "πέσιμο" και αυτό εκτιμάται ως λογική διαδικασία που δεν επισύρει γκριμάτσες δυσφορίας και αποκλεισμούς με το καλημέρα!

ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

Τα καφέ, τα μπαράκια και τα κλαμπ ανοίγουν το ένα μετά το άλλο. Οπότε το θέμα της εύρεσης εργασίας σε αυτά θεωρείται σχετικά εύκολη υπόθεση. Εκτός αυτού οι απαιτήσεις για προσόντα -ειδικά τα τελευταία χρόνια- έχουν μειωθεί σημαντικά. Αρκεί να έχεις πολλούς φίλους στο facebook!!! Κι ας μην ξέρεις να φτιάχνεις καφέ. Θα μάθεις...

ΦΛΕΡΤ ΕΞΠΡΕΣ - ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ

Ο μπάρμαν δεν χρειάζεται να πει κάτι. Δεν χρειάζεται να είναι ωραίος. Μπορεί να είναι ακόμη και κάτω του μέτριου. Οι επιτυχίες του στο αντίθετο φύλο είναι δεδομένες. Τι κι αν τον ακολουθεί η ρετσινιά του επαγγέλματος, περι πολυγαμίας; Αρκεί που είναι μπάρμαν και θα κεράσει, έναν, δύο, τρεις, εξηντατρείς γύρους σφηνάκια και ποτά και θα κάνει τα κορίτσια να νοιώθουν επίκεντρο του κόσμου. Τι κι αν τα ποτά δεν είναι δικά του και το μπάρ "μπαίνει μέσα"; Οταν είναι πίσω απο τη μπάρα, φαντάζει το μαγαζί δικό του και εκείνος.. στα απόλυτα κουμάντα!

Εκείνο όμως που κάνει τι διαφορά και κερδίζει το παιχνίδι του φλέρτ με "γκολ απο τη σέντρα" είναι άλλο. Ο μπάρμαν δεν νοείται ως εν δυνάμει "καμάκι" όταν πλησιάζει μια κοπέλα, όντας μέσα απο το μπάρ και επι της ουσίας κάνοντας τη δουλειά του. Οι ατάκες πολλές και η εξυπηρέτηση που προκύπτει εκ του επαγγέλματος εκτιμάται τουλάχιστον γοητευτική. Αν επενδυθεί με κοσμητικά επίθετα και "υπηρεσίες free drinks & shots" τότε το παιχνίδι έχει μόλις αρχίσει.

Την ίδια στιγμή ένας πελάτης του καφε μπαρ δεν έχει καμία ελπίδα να τραβήξει στην προσοχή και να διεκδικήσει τα δικά του λεπτά για μια ενδεχόμενη γνωριμία, ακόμη κι αν είναι το απόλυτο αρσενικό. Γιατί; Γιατι πολύ απλά η προσέγγισή του εκτιμάται εν τη γεννέσει της ως πέσιμο, ως καμάκι. Κάτι που μοιραία βγάζει μια παθητική - αμυντική στάση απο το άλλο φύλο. Ειδικά αν η παρέα της είναι μεγαλύτερη απο δύο άτομα.

Σε αντίθεση με την προσέγγιση του μπάρμαν που νοείται απόρια της επαγγελματικής του ενασχόλησης, που δεν προσιδιάζει σε καμάκι ακόμη κι αν είναι. Ωστόσο δίνεται η δυνατότητα για κουβεντούλα και γνωριμία. Κάτι που δύσκολα θα επιτραπεί στον θαμώνα του καφε-μπάρ-κλάμπ του οποίου οι διαθέσεις ξεδιπλώνονται με το "καλημέρα" και εκτιμώνται ακόμη και ως "απειλή"!

Το φαινόμενο της προσέγγισης των δύο φύλων επιβεβαιώνουν και ειδικοί ψυχολόγοι. Οι οποίοι αναφέρουν πως πλέον οι σχέσεις των ανθρώπων εκκινούνται κυρίως μέσω της διαδικασίας του "συνοικεσίου-προξενιού". Αναλύουν τις κοινωνικές εκδηλώσεις έτσι όπως αυτές διαμορφώνονται ετεροχρονισμένα και επηρρεάζονται απο το γενικότερο οικονομικό, κοινωνικό και επικοινωνιακό κλίμα, καταλήγοντας σε ασφαλή συμπεράσματα της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight