Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με "αέρα" φαβορί διεκδικεί την Προεδρία των ΗΠΑ η Χίλαρι Κλίντον

Με "αέρα" φαβορί διεκδικεί την...

Θα είναι υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών

Την υποψηφιότητά της για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές του 2016 ανακοίνωσε την Κυριακή η Χίλαρι Κλίντον, μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στενός συνεργάτης της είχε γνωστοποιήσει νωρίτερα σε υποστηρικτές της ότι η Χίλαρι Κλίντον θα ήταν υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές, ενώ στο Twitter αναπαράγεται email του Τζον Ποντέστα, σύμφωνα με το οποίο είναι επισήμως υποψήφια και θα αρχίσει την προεκλογική της εκστρατεία από την Αϊόβα.

H πρώην υπουργός Εξωτερικών και σύζυγος του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον έχει ήδη τεράστια απήχηση και θεωρείται η επικρατέστερη υποψήφια για το χρίσμα.

Ο Τζιμ Γουέμπ, πρώην γερουσιαστής εκλεγμένος στη Βιρτζίνια, και ο Μάρτιν ο Μάλεϊ, πρώην κυβερνήτης στην πολιτεία Μέριλαντ, είναι ανάμεσα στους λιγοστούς Δημοκρατικούς που έχουν κάνει βήματα για τη διεκδίκηση του χρίσματος μέχρι στιγμής.

Το γεγονός ότι η Κλίντον θα στηριχτεί στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης θυμίζει τις τακτικές τις οποίες είχε αξιοποιήσει ο Μπαράκ Ομπάμα το 2008, όταν προσέλκυσε έτσι το ενδιαφέρον των πολιτών και συγκέντρωσε τεράστια ποσά χάρη σε μικρές δωρεές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις