Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πρόστιμο 1,9εκ. ευρώ καλείται να πληρώσει ο Αλέξης Μητρόπουλος!

Πρόστιμο 1,9εκ. ευρώ καλείται να πληρώσε...

Η υπόθεση εκκρεμεί από το 1999

Το υψηλό πρόστιμο 1.940.000 ευρώ για υπόθεση φοροδιαφυγής κατά το έτος 1999 φαίνεται πως θα κληθεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Τα Νέα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Διεύθυνση Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών αποφάσισε πως δεν υπάρχει περίπτωση παραγραφής του προστίμου και έτσι ο κ. Μητρόπουλος καλείται να πληρώσει το πρόστιμο στην εφορία.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η δικαστική επιμελήτρια επισκέφθηκε το γραφείο του κ. Μητρόπουλου προκειμένου να του παραδώσει το έγγραφο του προστίμου, αλλά επειδή εκείνος δεν το δέχθηκε, το θυροκόλλησε έξω από το γραφείο του.

Ο κ. Μητρόπουλος μετά από αυτή την εξέλιξη απευθύνθηκε στη γενική γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, κ. Σαββαϊδου, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η οποία με τη σειρά της συγκάλεσε σύσκεψη για να καταλήξουν κι αυτοί πως δεν υπάρχει θέμα παραγραφής.

Από την πλευρά του, ο κ. Μητρόπουλος δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά επιμένει πως η υπόθεση έχει παραγραφεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις