Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

ΕΕΔΕ: Πραγματοποιήθηκε η έναρξη του Diploma in Sales Management στην Πάτρα

ΕΕΔΕ: Πραγματοποιήθηκε η έναρξη του  Dip...

Σε συνεργασία με το Institute of Sales & Marketing Management της Μεγάλης Βρετανίας.

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) πραγματοποίησε επιτυχώς την έναρξη του Diploma in Sales Management στην Πάτρα την Παρασκευή 27 Μαρτίου, πρόγραμμα που προσφέρεται σε συνεργασία με το Institute of Sales & Marketing Management της Μεγάλης Βρετανίας.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν Στελέχη Πωλήσεων που απασχολούνται σε επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου. Η ΕΕΔΕ ως ISMM Certified Training Provider, έχει ήδη εκπαιδεύσει περισσότερα από 800 στελέχη πανελλαδικά που έχουν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των πωλήσεων.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με την ενότητα «Τεχνικές Επικοινωνίας» και εισηγητή τον κ. Πέτρο Ρούση την ερχόμενη Παρασκευή, 3 Απριλίου και το Σάββατο, 4 Απριλίου.

Με ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική γνώση, το role playing, τις συζητήσεις και τα case studies σε ομάδες, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 8 μήνες και οι επόμενες ενότητες εστιάζουν στις Διαπραγματεύσεις, στο Στρατηγικό Σχεδιασμό Πωλήσεων, στη Διοίκηση Σημαντικών Πελατών, στην Εξυπηρέτηση Πελατών και την Οργάνωση & Διεύθυνση του Τμήματος Πωλήσεων. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στην Ελληνική γλώσσα και το πιστοποιητικό παρακολούθησης χορηγείται απευθείας από το ISMM.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, κ. Άντυ Γαρδίκη, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, Τηλ. 2610 318573, Fax: 2610 361517, e-mail: [email protected], website: www.eede.gr

--------------------------------------------------------------

Σχετικά με τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της ΕΕΔΕ

Η ΕΕΔΕ, ένα από τα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου, έχει εκπαιδεύσει, κατά τη διάρκεια των 52 χρόνων λειτουργίας της, περισσότερα από 500.000 στελέχη, έχει προσφέρει περισσότερες από 800.000 ώρες

εκπαίδευσης μέσα από 16.700 εκπαιδευτικά προγράμματα και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμά της πραγματοποιείται σε 25 πόλεις της χώρας και έχει περίπου 4.000 αποφοίτους.

 

Η εκπαίδευση αποτελεί έναν από τους έξι βασικούς πυλώνες της ΕΕΔΕ και περιλαμβάνει μεταπτυχιακά προγράμματα, προγράμματα επαγγελματικής πιστοποίησης, προγράμματα ανωτάτων στελεχών, ανοικτά εκπαιδευτικά προγράμματα, ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση και συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά