Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πρώτο στο Αμερικάνικο box office το «Επιτέλους Φτάσαμε Σπίτι –Home» - Από την Πέμπτη θα προβάλλεται στην Πάτρα

Πρώτο στο Αμερικάνικο box office το «Επι...

Στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε ταυτόχρονα με την Αθήνα

Εξαιρετικά ξεκίνησε την πορεία του στο Αμερικάνικο box office η νέα παιδική ταινία animation της Dreamworks (σε συνεργασία με την 20the Century Fox) «Επιτέλους Φτάσαμε Σπίτι –Home» με ήρωες τους animated εξωγήινους Μπουβ που ανακαλύπτουν τη Γη.

Το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής του φιλμ στην Ελλάδα, Odeon μας ρωτά, «είστε έτοιμοι για τη μεγαλύτερη διαγαλαξιακή περιπέτεια;».

Από τους δημιουργούς του «Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο Σας» και το κλασικό πια «Antz» έρχεται ένα τρισδιάστατο ξεκαρδιστικό ταξίδι παρέα με έναν αξιαγάπητο εξωγήινο που ψάχνει να βρει το δικό του σπίτι – κι αυτό φαίνεται να είναι στη Γη!

Η ταινία ήρθε 1η το περασμένο τριήμερο 27-29 Μαρτίου 2015 στο box office της Βορείου Αμερικής με κοντά 54 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις αφήνοντας 2η την κωμωδία «Get Hard» με τους Γουίλ Φερέλ και Κέβιν Χαρτ που ωστόσο έφτασε στα σχεδόν 35 εκατομμύρια δολάρια, στην 2η θέση ενώ 3ο ήρθε το δεύτερο φιλμ της Τριλογίας της Απόκλισης – Insurgent – Aνταρσία με 22 εκατομμύρια φτάνοντας συνολικά τα 87 σε περίπου 2 εβδομάδες προβολής.

Το παιδικό φιλμ ψηφιακών κινουμένων σχεδίων «Επιτέλους Φτάσαμε Σπίτι» αναμένεται να βγει στις Ελληνικές αίθουσες (και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε) από αυτή την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015.

Θα προβληθεί και τρισδιάστατο αλλά και μεταγλωττισμένο στα ελληνικά με τις φωνές των ηθοποιών Φοίβου Ριμένα, Άντριας Ράπτη, Αποστόλη Ψυχράμη, Στεφανίας Φιλιάδη, Χρήστου Θάνου, Κατερίνας Γκίργκις, κ.α.

Σύμφωνα με το στόρι, όταν τα μέλη της εξωγήινης φυλής των Μπουβ καταφτάσουν στη Γη, κυνηγημένοι από τον άσπονδο εχθρό τους, θα αποφασίσουν να διώξουν το ανθρώπινο είδος προκειμένου να αναδιοργανώσουν ολόκληρο τον πλανήτη και να τον μετατρέψουν σε νέο τους σπίτι.  Ο Ουπς, ένας αξιαγάπητος, αλλά παράταιρος από τη φυλή του, εξωγήινος, γίνεται στόχος των συμπατριωτών του μετά από μια γκάφα του. Ως δραπέτης, συναντά και αναπτύσσει μία απίθανη φιλία με ένα περιπετειώδες κορίτσι που ονομάζεται Τιπ και έχει την δική της αποστολή.

Μέσα από μια σειρά κωμικών περιπετειών με την Τιπ, ο Ουπς αρχίζει να καταλαβαίνει ότι το να είσαι διαφορετικός και να κάνεις λάθη είναι φυσικό κομμάτι της ανθρώπινης ύπαρξης και μαζί ανακαλύπτουν το πραγματικό νόημα της λέξης «σπίτι», κατά τη διάρκεια του πιο υπέροχου ταξιδιού.

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015, στο Westwood του Λος Άντζελες στις ΗΠΑ. Εκεί παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η σούπερ σταρ της ποπ Ριάνα, ο Τζιμ Πάρσονς, η Τζένιφερ Λόπεζ και οι Ματ Τζόουνς (Κάιλ), Μπράιαν Στέπανεκ (Μποργκ), Τιμ Τζόνσον (σκηνοθεσία), Μιρέγ Σόρια (παραγωγή), Σουζάν Μπίργκι (παραγωγή) και Τζέφρι Κάτσμπεργκ (Dreamworks).

Στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια ακούγονται η Ριάνα, ο 69χρονος ηθοποιός Στιβ Μάρτιν, η Τζένιφερ Λόπεζ, ο 42χρονος ηθοποιός Τζιμ Πάρσονς, κ.α.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture