Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Οι επετειακές εκδηλώσεις στο Δήμο Ερυμάνθου

Αχαΐα: Οι επετειακές εκδηλώσεις στο Δήμο Ερυμάνθου

Δείτε το προγραμμα

Η ιστορική επέτειος της 25ης Μαρτίου θα εορταστεί και φέτος με ξεχωριστή λαμπρότητα, ιδιαίτερα μάλιστα στα σχολεία, στις Δημόσιες και Δημοτικές Υπηρεσίες, Ν.Π.Δ.Δ. και Οργανισμούς. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι καθιερωμένες εκδηλώσεις να τελεστούν με κάθε επισημότητα σε ολόκληρο το Δήμο.

ΤΡΙΤΗ 24η ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Γενικός σημαιοστολισμός από τις 8:00 το πρωί μέχρι την δύση του ηλίου σε Δημόσια-Δημοτικά καταστήματα και Ν.Π.Δ.Δ., σπίτια, καταστήματα, δρόμους.

«Ελευθερίας Πορεία»: 12:00 έως 15:30 μ.μ. ο Δήμος μας συμμετέχει στην διοργάνωση της πορείας με μαθητές της περιοχής μας, για την μεταφορά του Λαβάρου της Επανάστασης από τον Δήμο Καλαβρύτων στο Δήμο Πατρέων.

 

Φωταγώγηση όλων των Δημόσιων και Δημοτικών καταστημάτων καθώς και Ν.Π.Δ.Δ. και Οργανισμών κατά τις βραδινές ώρες 24ης και 25ης Μαρτίου 2015.

Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία, Δημόσιες υπηρεσίες κ.λ.π. με την φροντίδα των διευθυντών των σχολείων και προϊσταμένων των Δημοσίων Υπηρεσιών και Ν.Π.Δ.Δ. και Οργανισμών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Επίσημη Δοξολογία στους Ιερούς Ναούς όλων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας. Για όλες τις Τ.Κ. και τα σχολεία του Δήμου, ισχύει ότι ακολουθούσαν και τα προηγούμενα χρόνια.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ σε ότι αφορά την έδρα του Δήμου-Χαλανδρίτσα:

 

09:45 π.μ. Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Της Θεοτόκου. Τέλος προσέλευσης επισήμων: 09:30 π.μ.

10:00 π.μ. Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την εκπαιδευτικό του Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίτσας κα Παναγιώτα Σπανού.

10:20 π.μ. Παρέλαση μαθητών και πολιτικών τμημάτων.

10:40 π.μ. Μετάβαση στο μνημείο των Ηρώων όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνος Δέηση, κατάθεση στεφάνων από τις αρχές, σχολεία και οργανώσεις και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμη των ένδοξων νεκρών. Εθνικός Ύμνος από μαθητικές χορωδίες.

 

v  Τοπικές παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν από τους μαθητές των σχολείων και στις Τ.Κ. Φαρών και Σταυροδρομίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις