Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

At home: Το ΝΕΟ σπίτι μας, σπίτι ΣΑΣ!

At home: Το ΝΕΟ σπίτι μας, σπίτι ΣΑΣ!

Νιώστε τη ζωή σας στο σπίτι! Και νιώστε υπέροχα!

Το κατάστημα At home στην Κανελλοπούλου 50 ξεκίνησε από 12/3/2015 και μέχρι 31/3/2015 ένα μοναδικό Bazaar σε επώνυμα προϊόντα της υπέροχης συλλογής τους.

Και η έκπτωση, σκέτη πρόκληση: -40%

Οι νέες συλλογές και όλες οι τελευταίες τάσεις στην διακόσμηση παρουσιάζονται με τρόπο μοναδικό και.. σπιτικό στους οργανωμένους χώρους του καταστήματος.

Η έμπειρη ομάδα του At home, με αυτό το ΝΕΟ τους κατάστημα που μετρά λίγους μήνες πορείας και σχεδιάσθηκε σε εντελώς ΝΕΟ concept σε σχέση με οτιδήποτε προηγούμενο, έχει προλάβει και έχει δώσει ξεκάθαρα το στίγμα της, αυτό της ουσιαστικής διαφοροποίησης. Εξαιρετικές, πολύ χαμηλές τιμές (θα τα χάσετε ειδικά αν συγκρίνετε…) σε επίσης εξαιρετική ποιότητα προϊόντων και σε μια μεγάλη γκάμα προσεκτικά επιλεγμένη.

Για να το πούμε με απλά λόγια: στην Κανελλοπούλου 50 υπάρχει κάτι τελείως ΝΕΟ σε λογική, προϊόντα και τιμές που δεν έχει προηγούμενο ούτε στο πανέμορφο και ιδιαίτερο κτίριο αλλά ούτε και στην Πάτρα γενικότερα.

Κάθε φορά που βρισκόμαστε στους χώρους του Αt home αγαπάμε και πιο πολύ όλα αυτά που βλέπουμε αλλά πάνω απ όλα (ξανά)αγαπάμε το ίδιο μας το σπίτι καθώς τα τοποθετούμε νοερά σε αυτό!

Και αυτό ακριβώς είναι το σκεπτικό του At home..!

At home | Feel the living

Κανελλοπούλου 50, Πάτρα
Τηλ. 2610 454 000
url: www.athome.com.gr
facebook: www.facebook.com/Athomepatras

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά