Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μια… ιδιαίτερη βραδιά της Λέσχης Ανάγνωσης Πάτρας «Ανθεία»

Μια… ιδιαίτερη βραδιά της Λέσχης Ανάγνωσ...

Τα μέλη της λέσχης πήγαν στο Vino Vina με το κείμενο που αγαπούν…

Το βράδυ της Δευτέρας, τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης Πάτρας "ΑΘΕΙΑ", ξέφυγαν από τα συνηθισμένα και μέσω των κειμένων που διάλεξαν το καθένα μόνο του, έβαλαν τους παρόντες στο κλίμα των ημερών που έρχονται, μέχρι το Πάσχα.

Συγκεντρώθηκαν, όπως πάντα, στο kafe – wine bar Vino Vina, στην Τριών Ναυάρχων και καθώς έχουμε ήδη μπει στην Τεσσαρακοστή, η μέρα αυτή, αφιερώθηκε στα πάθη, τον πόνο και την Ανάσταση, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για τον καθένα μας!

Οι συμμετέχοντες στη Λέσχη, διάβασαν, άλλος κείμενο, άλλος ποίημα, άλλος απόσπασμα από βιβλίο και άλλος στίχους τραγουδιών, άλλος απήγγειλε εκτός κειμένου δημοτικό τραγούδι. Όλα, χωρίς να είναι απαραίτητα θρησκευτικό κείμενο, μιλούσαν για πάθη ανθρώπων, πόνο και λύτρωση. Και η αλήθεια είναι, ότι σε ορισμένα από αυτά, συγκινήθηκαν οι παρόντες, μαζί με εκείνον που είχε επιλέξει το κείμενο και το διάβαζε…

 

 

Η επόμενη συνάντηση

 

Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα και τα μέλη της Λέσχης, θα μιλήσουν για το βιβλίο «Διαβάζοντας στη Χάννα» του Bernhard Schlink (εκδ. Κριτική) και θα το αναλύσουν η Βικτωρία Αγγελοπούλου και ο Παναγιώτης Παπαθεοδωρόπουλος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture