Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Διήμερο nonstop carnival πάρτι στα καφέ μπαρ στο Μέγαρο Πραπόπουλου στην Πάτρα

Διήμερο nonstop carnival πάρτι στα καφέ ...

Το τελευταίο σαββατοκύραικο της αποκριάς 21 και 22 Φεβρουαρίου 2015

Ξεχωριστό αναμένεται το τελευταίο σαββατοκύριακο της αποκριάς 21 και 22 Φεβρουαρίου 2015 στο αίθριο του Μέγαρου Πραπόπουλου (με είσοδο τόσο από την οδό Μαιζώνος όσο και από την οδό Φιλοποίμενος) καθώς τα τέσσερα καφέ μπαρ που στεγάζονται και λειτουργούν εκεί, ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν ένα διήμερο non stop carnival πάρτι που αναμένεται να προσελκύσει πολλούς Πατρινούς αλλά και επισκέπτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, οι υπεύθυνοι των καφέ Central, Εγκώμιο, Bizarre και Check In που λειτουργούν στον όμορφο αυτό στεγασμένο χώρο στο κέντρο της Πάτρας που αποτελεί στέκι δικηγόρων, δημοσιογράφων, γιατρών και γνωστών συμπολιτών, διοργανώνουν φέτος ένα διήμερο πάρτι που αναμένεται να ξεσηκώσει τον κόσμο, με το κέφι του και τις μουσικοχορευτικές επιλογές του προσκεκλημένου γνωστού dj Dionysios Tsatsas.

Επίσης σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του thebest.gr, ως γκεστ dj θα έρθει να παίξει και ο γνωστός Πατρινός μουσικός παραγωγός, dj και επιχειρηματίας Στέλιος Αποστολόπουλος.

Το πάρτι το Σάββατο θα αρχίσει μετά το τέλος της νυχτερινής ποδαράτης παρέλασης των γκρουπ και αναμένεται να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αντίστοιχος χαμός και κέφι προμηνύεται και την τελευταία Κυριακή της αποκριάς με το πάρτι να ξεκινά νωρίτερα σχεδόν μετά το τέλος της καρναβαλικής παρέλασης.

Να προσθέσουμε πως υπεύθυνος του καφέ μπαρ Central είναι ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Μάκης Πέττας, ο οποίος παλιότερα είχε συνεργαστεί με γνωστά μπαρ και κέντρα διασκέδασης της Πάτρας.

Τα καφέ στο Μέγαρο Πραπόπουλου συνηθίζουν το τελευταίο σαββατοκύριακο του καρναβαλιού να κάνουν την έκπληξη διοργανώνοντας μοναδικά πάρτι που πάντα έχουν μεγάλη απήχηση, καλή χορευτική μουσική και ποτά, μπύρες, κοκτέιλ και καφέδες σε προσιτές τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το thebest.gr θα είναι εκεί και θα μεταδώσει "ζωντανά" την Νυχτερική το Σάββατο το βράδυ και την Μεγάλη παρέλαση την Κυριακή το μεσημέρι, με παρουσιαστές τον Τζίμη Πολίτη και την Κατερίνα Τσουκαλά

Λουξ cola και Σκιαδαρέσης οι χορηγοί μετάδοσης των Καρναβαλικών παρελάσεων από το thebest.gr-BINTEO

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View