Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Λουξ cola και Σκιαδαρέσης οι χορηγοί μετάδοσης των Καρναβαλικών παρελάσεων από το thebest.gr-BINTEO

Λουξ cola και Σκιαδαρέσης οι χορηγοί μετ...

Με παρουσιαστές τον Τζίμη Πολίτη και την Κατερίνα Τσουκαλά

Το thebest.gr πρωτοπορεί και φέτος και θα μεταδώσει "ζωντανά" τις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού, με τη χορηγία της ΛΟΥΞ COLA και της Λουκουμοποιίας Σκιαδαρέση.

Συγκεκριμένα η Πατρινή Λουκουμοποιία Σκιαδαρέση θα είναι ο χορηγός της τηλεοπτικής μετάδισης της Νυχτερινής Παρέλασης, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, ενώ η, επίσης, Πατρινή λουξ cola θα είναι ο χορηγός της τηλεοπτικής μετάδοσης της Μεγάλης Παρέλασης, την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, το μεσημέρι.

Εκατοντάδες χιλιάδες αναγμώστες του thebest.gr σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν "ζωντανά" τις παρελάσεις.

Παρουσιαστές και των δύο Παρελάσεων θα είναι ο Τζίμης Πολίτης και η Κατερίνα Τσουκαλά.

 

Ποιοι είναι οι παρουσιαστές των παρελάσων, στη διαδικτυακή μετάδοση του thebest.gr

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ

Γεννήθηκε στην Πάτρα, από Ζακυνθινούς γονείς. Η επτανησιακή  καταγωγή της, την βοήθησε να ανακαλύψει γρήγορα το επικοινωνιακό της χάρισμα. Οι πατρινοί την γνώρισαν ως αθλητική ρεπόρτερ το 2004 από το ραδιόφωνο και συγκεκριμένα από την συχνότητα του sportfmpatras, αλλά και από την εφημερίδα sportweek. Συνέχισε για αρκετά χρόνια να βρίσκεται στα ερτζιανά,  περνώντας από πολλούς τοπικούς ραδιοθαλάμους (relax, arrena, enjoy, kissfm) μέχρι να την κερδίσει ο τηλεοπτικός φακός.

Από το 2008 έγινε και η εικόνα της πια γνωστή στους πατρινούς, από το teletime και το Patra tv, μέσα από τις επιτυχημένες εκπομπές «Πλήρες πρωινό», «Πλάκα μου κάνεις» και «Minimal».

Με το Πατρινό Καρναβάλι πρωτογνωρίστηκε το 1992, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του ως καρναβαλίστρια. Από το 2009 μέχρι και πέρυσι ανέλαβε την παρουσίαση των παρελάσεων και άλλων εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού για λογαριασμό του Δήμου Πατρέων, άλλοτε μόνη της και άλλοτε ως ζευγάρι με τον Τζίμη Πολίτη. Έχει παρουσιάσει διάφορες εκδηλώσεις: Τελετή Έναρξης, παιδικές καρναβαλουπόλεις, επίδειξη σχολών χορού, παιχνίδια κρυμμένου Θησαυρού, τελετές λήξης και απονομής, κλπ.

Την τελευταία 5ετία και για οκτώ μήνες το χρόνο κατοικεί στη Μύκονο, όπου εργάζεται στην εταιρεία Folli Follie, ανυπομονώντας για την επιστροφή της στα πάτρια εδάφη, προκειμένου να ζήσει την μαγεία του Πατρινού Καρναβαλιού και να την μεταφέρει σε όλη την Ελλάδα.

ΤΖΙΜΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Γεννήθηκε στην Πάτρα, με Λευκαδίτικες ρίζες και γενικότερη επτανησιακή επιρροή. Καρναβαλιστής από το 1975, εποχή που οι ομάδες  που συμμετείχαν στον κρυμμένο θησαυρό είχαν πλήρωμα όσους χωράει ένα αυτοκίνητο. Συμμετέχει αδιάκοπα στις παρελάσεις  από τότε, μέχρι το 2009.

Από το 2010 μέχρι πέρσι ήταν ο παρουσιαστής του Δήμου Πατρέων για την τηλεοπτική μετάδοση των  παρελάσεων, με μόνιμη παρτενέρ του την Κατερίνα Τσουκαλά. Από το 2004 έχει αρχίσει να παρουσιάζει τις διάφορες εκδηλώσεις του καρναβαλιού (Τελετή έναρξης, παιδικές καρναβαλουπόλεις, επίδειξη σχολών χορού, παιχνίδια κρυμμένου Θησαυρού, τελετές απονομής, κλπ).

Έχει συνεργασθεί ως ηθοποιός, σε πολλές παραστάσεις με τις θεατρικές ομάδες των «ΡΕΦΕΝΕ» «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ» , «ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ» και «ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ+» με επιτυχία και πολλά.. γέλια. Έχει γράψει κείμενα και έχει ασχοληθεί σκηνοθετικά με τις ομάδες  «ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ» , «ΠΛΗΡΩΜΑ 94» και «ΗΛΙΟΧΩΡΑ»

Έχει συμμετοχή ως παρουσιαστής και ηθοποιός σε διαφορές τηλεοπτικές εκπομπές που προέβαλαν την Πάτρα και το καρναβάλι της, όπως επίσης σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και διαδικτυακά  σποτ.

Αγαπάει πολύ το θέατρο (σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνος σκηνής του θεάτρου ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ+) αλλά μια φορά το χρόνο το «απατά»  με τον κρυφό του έρωτα… το Πατρινό καρναβάλι.

Οι παρουσιαστές των Παρελάσεων, επί τω έργω, την Τσικνοπέμπτη και στα παιχνίδια του Κρυμμένου Θησαυρού. Δείτε βίντεο

Το καλαμάκι των Πατρινών και το καλαμάκι των Αθηναίων. Δείτε τη διαφορά, από τον Τζίμη Πολίτη και την Κατερίνα Τσουκαλά, τους παρουσιαστές του thebest.gr στη διαδικτυακή μετάδοση των Παρελάσεων του Πατρινού Καρναβαλιού

 

Το thebest.gr με τον Τζίμη Πολίτη και την Κατερίνα Τσουκαλά στα παιχνίδια του Κρυμμένου Θησαυρού

Το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς, ξέφρενο γλέντι έως το πρωί, στο ξενοδοχείο "Αστήρ". Ξεφάντωμα, όπως παλιά...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά