Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 18 και 19 Φεβρουαρίου οι δύο αποκριάτικες μουσικές παραστάσεις του "Ορφέα" Πατρών

Στις 18 και 19 Φεβρουαρίου οι δύο αποκρι...

Στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων

Όπως κάθε χρόνο την αποκριάτικη περίοδο έτσι και φέτος το ιστορικό μουσικό σωματείο του «Ορφέα» με τα ογδόντα και πλέον χρόνια παρουσίας θα πραγματοποιήσει δύο μουσικές παραστάσεις, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, με προσκλήσεις.

Οι παραστάσεις με τίτλο «Μπαλ Μασκέ» αφιερωμένες στην αθάνατη ελληνική οπερέτα, θα γίνουν στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 20.30 το βράδυ στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου – Καρναβάλι Πάτρας.

Οι αποκριάτικες παραστάσεις του Ορφέα φέρνουν πάντα νοσταλγικές αναμνήσεις της Αποκριάς και της παλιάς Πάτρας στους θεατές που κάθε χρόνο γεμίζουν ασφυκτικά το Δημοτικό θέατρο.

Η ιστορική ανδρική χορωδία του Ορφέα και εκλεκτοί σολίστ όπως η Ζωή Καραγκούνη -σοπράνο, η Αλεξία Μαράτου-σοπράνο, οι Γιάννης Χριστόπουλος –τενόρος και Αντώνης Χριστόπουλος -τενόρος, οι βαρύτονοι Φίλιππος και Ηλίας Παπαδόπουλος και ο βαθύφωνος Παναγιώτης Παπαλεξάτος καθώς και ο Αναστάσιος Βλάνης.

Τη μουσική διεύθυνση θα έχει ο μαέστρος Ηλίας Παπαδόπουλος ενώ και φέτος θα συμμετάσχει και το χορευτικό τμήμα του Δήμου Πατρέων. Την παρουσίαση της βραδιάς θα κάνει ο Τάκης Τσονάκας ενώ στο πιάνο θα συνοδέψει η Έλενα Φέντκο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture