Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 28 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 28 Ιανουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Ο Ερμής απ' το ζώδιό σας σε θετική όψη με τον επινοητικό Ουρανό προσφέρει ιδέες και λύσεις, ήδη από χτες, ενώ ευνοεί την επικοινωνία και την τεχνολογία. Πιθανόν να φέρνει αναπάντεχες συναντήσεις και με άτομα που έχετε να δείτε καιρό. Λόγια και μηνύματα που σας ξαφνιάζουν ευχάριστα. Πληροφορίες που σας ξεμπλοκάρουν.

Ιχθύες

Ορισμένα έσοδα που δεν περιμένατε μπορεί να έχετε ήδη από χτες με την θετική όψη Ερμή-Ουρανού, η οποία προσφέρει λύσεις οικονομικές ή άλλες. Πιθανόν να έρχεται και κάποια βοήθεια που δεν είχατε δεχτεί στο παρελθόν. Ενδέχεται επίσης να λαμβάνετε μηνύματα και ιδέες στα όνειρά σας. Ευνοϊκές εξελίξεις σε αγορές, πωλήσεις, συμφωνίες.

Κριός

Η θετική όψη Ερμή-Ουρανού προσφέρει φρέσκες ιδέες, επινοητικότητα και λύσεις, ήδη από χτες, ενώ βοηθά την επικοινωνία και την δικτύωση, παρά του ότι ο Ερμής κινείται ανάδρομα. Πιθανόν κάποιοι φίλοι απ' το παρελθόν να σας ξαφνιάζουν ευχάριστα. Το ίντερνετ και η τεχνολογία ευνοούνται, το ίδιο και η ενασχόλησή σας με ομάδες, συλλόγους, κόμματα.

Ταύρος

Δίνονται κάποιες λύσεις από κει που δεν το περιμένατε στα επαγγελματικά σας, στα οικονομικά ή σε άλλα ζητήματα, με την θετική όψη Ερμή-Ουρανού, ήδη από χτες. Θετικές επαφές με άτομα εξουσίας, ενώ έχετε αρκετές κι έξυπνες ιδέες. Προσφέρει επίσης συνειδητοποιήσεις, μηνύματα στα όνειρα και αίσθημα ψυχικής απελευθέρωσης η όψη αυτή.

Δίδυμοι

Αν και ανάδρομος ο Ερμής, η θετική του όψη με τον Ουρανό ξεμπλοκάρει την επικοινωνία και μπορεί να γίνονται επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες που αναβάλλονταν για καιρό. Άλλωστε ακόμα δεν ευνοούνται τα νέα πράγματα, μέχρι τις 11/2 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Ευχάριστες εκπλήξεις σε φιλίες, σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα.

Καρκίνος

Καλή για τα επαγγελματικά σας και για ζητήματα οικονομικά είναι η όψη Ερμή-Ουρανού, η οποία ήδη από χτες μπορεί να φέρνει πιο γρήγορες και άνετες εξελίξεις. Πιθανόν να γίνονται επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα εξουσίας που είχαν αναβληθεί, ή να προχωράτε σε καλούς συμβιβασμούς σε οικονομικά θέματα. Αναπάντεχες χορηγίες.

Λέων

Με τη θετική γωνία Ερμή-Ουρανού μπορεί να λέγονται πράγματα που σας ξαφνιάζουν ευχάριστα στις σχέσεις και τις συνεργασίες, μια καλή για την επικοινωνία όψη, παρόλο που ο Ερμής είναι ανάδρομος. Πιθανές αναπάντεχες συναντήσεις με άτομα που είχατε να δείτε καιρό. Επίσης θετικές κι απρόσμενες εξελίξεις πιθανές σε σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα.

Παρθένος

Διευκολύνει εργασιακά και καθημερινά θέματα η θετική όψη Ερμή-Ουρανού, και παρότι ο Ερμής κινείται ανάδρομα, η επικοινωνία και οι διάφορες επαφές και συζητήσεις γίνονται εύκολα τώρα, ειδικά ωστόσο ευνοεί συζητήσεις και συναντήσεις που είχαν αναβληθεί. Απρόσμενες και θετικές εξελίξεις σε ζητήματα οικονομικά, σε δάνεια, χορηγίες, επενδύσεις, κληρονομικά κλπ.

Ζυγός

Απρόσμενες, ευχάριστες ερωτικές συναντήσεις ή μηνύματα μπορεί να φέρνει ήδη από χτες η θετική όψη Ερμή-Ουρανού, η οποία ξεμπλοκάρει την επικοινωνία, παρά του ότι ο Ερμής κινείται ανάδρομα. Θετικές κι απρόσμενες εξελίξεις και σε συνεργασίες. Προσφέρει επίσης αρκετές δημιουργικές ιδέες – βοηθά στο να προχωρήστε project που είχαν αναβληθεί ή αφεθεί.

Σκορπιός

Κάποιες καλές εξελίξεις σε ζητήματα σπιτιού μπορεί να φέρνει ήδη από χτες η θετική όψη Ερμή-Ουρανού, αλλά ευνοεί κυρίως κινήσεις που είχαν αναβληθεί και όχι τελείως καινούργια πράγματα, γιατί ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 11/2. Επίσης θετικές εξελίξεις πιθανές στον εργασιακό χώρο και σε θέματα υγείας και διατροφής.

Τοξότης

Παρόλο που ο Ερμής κινείται ανάδρομα, η θετική του όψη με τον Ουρανό επιταχύνει την επικοινωνία και φέρνει ευχάριστες κι αναπάντεχες συναντήσεις ή μηνύματα, ήδη από χτες. Προσφέρει επίσης λύσεις κι επινοητικότητα η όψη αυτή και είναι αρκετά δημιουργική. Ξαφνικές ωραίες βόλτες, έξοδοι, εκδρομές και φλερτ ίσως κι απ' το διαδίκτυο.

Αιγόκερως

Καλές κινήσεις μπορεί να γίνονται στα οικονομικά σας ήδη από χτες με την θετική όψη Ερμή-Ουρανού, η οποία επιταχύνει πληρωμές, αγορές και πωλήσεις, ενώ ίσως φέρνει και απρόσμενα έσοδα. Επίσης θετικές και απρόσμενες εξελίξεις είναι πιθανές σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, ενώ μπορεί να προχωρούν κάποιες συμφωνίες ή μετακομίσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being