Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ο πολιτικός όρκος του Τσίπρα και οι συντηρητικές κουταμάρες της Σπυράκη που μιλάει σαν τη γιαγιά της

Ο πολιτικός όρκος του Τσίπρα και οι συντ...
Νασόπουλος Νάσος

Το alter ego του "εικονολάτρη" Σαμαρά

Αν και είναι πολλά περισσότερα τα αίτια της ήττας που υπέστη η Νέα Δημοκρατία, ένα εξ αυτών είναι και η βαθιά συντηρητική στροφή που έκανε, η οποία έφτασε έως εναγκαλισμούς με την ακροδεξιά. Αυτή τη στροφή την συνεχίζει και την επομένη των εκλογών, βρίσκοντας να ασκήσει την πρώτη της κριτική στο νέο Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, επειδή δεν δίνει θρησκευτικό όρκο.

«Πολυ άσχημα ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας. Αγνοεί επιδεικτικά μια παράδοση αιώνων του Ελληνικού Έθνους, η πορεία του οποίου ειναι συνυφασμένη με την Ορθοδοξία δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Σπυράκη.

Δυστυχώς..., δεν ξαναβγήκε ο "εικονολάτρης" Σαμαράς (θυμόσαστε την προεκλογική του δήλωση περί προστασίας των εικόνων!) και πλέον μπορεί να τεθούν στο τραπέζι, ζητήματα που η υπόλοιπη Ευρώπη έχει λύσει εδώ και 100 χρόνια.

Φυσικά, θα ξεκινούσε άσχημα ο Τσίπρας, αν τώρα που εξελέγη Πρωθυπουργός, ξεχνούσε τη δεδηλωμένη αθεΐα του και άρχιζε να κυνηγάει τις αγιαστούρες και τα θυμιατά. Θα ήταν μια πρώτη "κωλοτούμπα" και το άγχος όλων όσοι τον ψήφισαν είναι να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερες "κωλοτούμπες".

Είναι προσωπικό του δικαίωμα στο τι Θεό πιστεύει, όπως είναι απολύτως σεβαστό το δικαίωμα των πιστών να λατρεύουν τον Θεό τους.

Όσο για την κ. Σπυράκη, ισχύει και στην πολιτική ότι και στην υπόλοιπη ζωή: όταν δεν έχεις κάτι να πεις, μην λες τίποτα, γιατί κινδυνεύεις να πεις κουταμάρες. Και μάλιστα κουταμάρες, άκρως συνητηρητικές. Και είναι κρίμα για μια νέα κοπέλα, να μιλάει σαν τη γιαγιά της...

Στις 14.30 στον Αρχιεπίσκοπο ο Αλέξης Τσίπρας - Πολιτική η ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις