Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 26 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 26 Ιανουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Επικοινωνιακά ξεκινά η μέρα, και μέχρι το απόγευμα που θ' αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, θα έχετε επαφές διάφορες, συζητήσεις, ιδέες, μαθήματα, γράψιμο, διάβασμα αλλά και αρκετές μετακινήσεις. Πιο ήρεμο το κλίμα κατόπιν και θα βγει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια, ενώ θ' ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια και το σπίτι.

Ιχθύες

Ο οικονομικός σας τομέας τονίζεται μέχρι το απόγευμα και θα είναι ώρες που θ' ασχοληθείτε κυρίως με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και με τα κεκτημένα σας. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και θα δώσει έμφαση στην επικοινωνία και την μάθηση, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις, κουβεντούλα, μαθήματα και βόλτες.

Κριός

Δραστήρια ξεκινά η μέρα, με την Σελήνη να διατρέχει το ζώδιό σας και να σας κάνει εξωστρεφείς, ενώ  μπορεί να προχωρήσετε σε κάποια ξεκινήματα ή πρωτοβουλίες μέχρι το απόγευμα. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο, εισέρχεται στο αργό ζώδιο του Ταύρου και οι ρυθμοί επιβραδύνουν, αλλά θα μπορέσετε να απολαύσετε το καλό φαγητό και τη μουσική.

Ταύρος

Μην απορείτε αν ήδη παρουσιάζονται καθυστερήσεις στα επαγγελματικά και αναβολές σε ραντεβού, γιατί η επιρροή του ανάδρομου Ερμή έχει ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα, ενώ τυπικά γυρνά ανάδρομος σήμερα. Έως τις 11/2 αποφύγετε τις συμφωνίες, ενώ θα είναι περίοδος επανεξέτασης επαγγελματικών ιδεών και συζητήσεων. Συναντήσεις με άτομα εξουσίας που είχαν αναβληθεί.

Δίδυμοι

Η μέρα ξεκινά με έμφαση στη δικτύωση, τους φίλους, τις ομάδες, το ίντερνετ και τα social media, ενώ μέχρι το απόγευμα που θ' αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με συλλόγους και με τις παρέες σας. Πιο εσωστρεφής η υπόλοιπη μέρα, θα δώσει την ανάγκη για ύπνο, φυγή αλλά κι επαφή με την φύση και την τέχνη.

Καρκίνος

Έμφαση στα επαγγελματικά σας δίνει μέχρι το απόγευμα η Σελήνη και θα είναι ώρες δραστήριες, αν και δεν ευνοούνται τα τελείως καινούργια πράγματα, λόγω του ανάδρομου Ερμή. Πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας. Κατόπιν η εστίαση της προσοχής θα περάσει στις φιλίες σας, στην δικτύωση, το ίντερνετ και σε συναντήσεις με ομάδες.

Λέων

Αισιόδοξα, δραστήρια και με αρκετή ζωτικότητα ξεκινά η μέρα, ενώ η εστίαση της προσοχής βρίσκεται κυρίως σε σπουδές, διάβασμα, συγγραφή, νομικά θέματα και ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό και με ξένους. Το απόγευμα που θ' αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, η προσοχή σας θα μετατοπιστεί στα επαγγελματικά και την κοινωνική σας ανάδειξη.

Παρθένος

Θέματα οικονομικά κυρίως απασχολούν το ζώδιό σας μέχρι το απόγευμα, γι' αυτό δίνεται μεγαλύτερη έμφαση σε ζητήματα κληρονομικά, δανείων, επενδύσεων, εφορίας, συντάξεων κλπ. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, μπαίνει στον αργό Ταύρο και οι ρυθμοί γίνονται πιο άνετοι, κάτι που σας κάνει να νιώθετε καλύτερα. Έμφαση σε σπουδές, ταξίδια, νομικά ζητήματα.

Ζυγός

Κοινωνικά και ζωηρά ξεκινά η μέρα, με συναντήσεις διάφορες και γνωριμίες, ενώ η εστίασή σας βρίσκεται κυρίως στον σύντροφο, τους συνεργάτες και τους καλούς φίλους, στους άλλους γενικά. Το απόγευμα η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και το κλίμα θα γίνει πιο ήρεμο κι εσωστρεφές, ενώ ενδέχεται να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα.

Σκορπιός

Δουλειά και χαρά μέχρι το απόγευμα, με την Σελήνη απ' τον Κριό να κάνει το κλίμα δραστήριο, ενώ τακτοποιείτε διάφορες εργασίες της καθημερινότητας. Ενασχόληση με θέματα υγείας, fitness και διατροφής. Κατόπιν η εστίαση της προσοχής σας περνά στις σχέσεις και τις συνεργασίες, κι έτσι η υπόλοιπη μέρα θα είναι κοινωνική.

Τοξότης

Ευχάριστα και ζωηρά ξεκινά η μέρα και πιθανόν μέχρι το απόγευμα να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας δίνουν χαρά, να φανείτε δημιουργικοί και ν' ασχοληθείτε με σπορ ή χόμπι. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η εστίαση της προσοχής περνά σε καθημερινές δουλειές αλλά και σε θέματα υγείας.

Αιγόκερως

Ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων κυρίως απασχολούν το ζώδιό σας μέχρι το απόγευμα. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και θα ενεργοποιήσει τον τομέα του έρωτα και της διασκέδασης, γι' αυτό για την υπόλοιπη μέρα θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε, να φλερτάρετε αλλά και ν' ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες, σπορ και χόμπι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being