Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 13 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 13 Ιανουαρίου

Ζώδια

Αιγόκερως

Ευεργετική για τα έσοδά σας είναι η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού, η οποία ήδη από χτες μπορεί να φέρνει κάποια απρόσμενα έσοδα, ενώ ίσως κάνετε ωραίες αγορές που ευχαριστιέστε ιδιαίτερα. Επίσης ευνοεί θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, όπου ενδέχεται να παρουσιάζονται ευνοϊκές, απρόσμενες εξελίξεις – οι δικοί σας σας ξαφνιάζουν ευχάριστα.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη που διατρέχει το ζώδιό σας σχηματίζει τώρα ευνοϊκή όψη με τον προοδευτικό Ουρανό, η οποία ήδη από χτες φέρνει θετικές κι απρόσμενες εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά, όχι απαραίτητα κάτι πολύ σπουδαίο ωστόσο. Ευνοεί τις επαφές, τις συζητήσεις και τις συμφωνίες. Ωραία ταξιδάκια, βόλτες και γνωριμίες.

Ιχθύες

Ανέλπιστα έσοδα φέρνει η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού, ήδη από χτες, κι έτσι γίνεται μια ενίσχυση στο εισόδημά σας, όχι απαραίτητα κάτι πολύ μεγάλο ωστόσο, πιθανή και διακριτική, παρασκηνιακή βοήθεια. Ωραίες αγορές επίσης. Η όψη αυτή βοηθά στο αίσιο κλείσιμο κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες, κάτι που φέρνει αίσθημα απελευθέρωσης.

Κριός

Η θετική γωνία Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις στις σχέσεις, κυρίως όμως τις φιλικές, ενώ κάποιοι φίλοι και γνωστοί μπορεί να βοηθούν ήδη από χτες την ζωή σας να προοδεύσει. Μια όψη που ευνοεί την δικτύωση και την συμμετοχή σας σε ομάδες, κόμματα, συλλόγους. Πιθανά απρόσμενα φλερτ μέσα απ' το διαδίκτυο.

Ταύρος

Θετική για τα επαγγελματικά σας είναι η όψη Αφροδίτης-Ουρανού, η οποία ήδη από χτες μπορεί να φέρνει κάποιες απρόσμενες, καλές εξελίξεις, όχι απαραίτητα κάτι πολύ μεγάλο. Διακριτική βοήθεια πιθανή από άτομα εξουσίας, κυρίως από γυναίκες. Γενικά θα είναι μια παραγωγική μέρα, ενώ η εστίασή σας θα βρίσκεται και σε θέματα υγείας και διατροφής.

Δίδυμοι

Εύνοια σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών αλλά και συγγραφής φέρνει τώρα η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού. Δεν αποκλείεται να προκύπτουν ξαφνικά, ευχάριστα ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό και γνωριμίες με ξένους. Επίσης ευνοεί την δικτύωση και την συμμετοχή σας σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Μικρές, ευχάριστες εκπλήξεις από φίλους.

Καρκίνος

Οικονομικά κι επαγγελματικά θέματα ευνοούνται με την θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού, η οποία ήδη από χτες μπορεί να φέρνει μια ενίσχυση οικονομική από τρίτους ή άλλες ευνοϊκές ρυθμίσεις και απρόσμενες χορηγίες. Επίσης απρόσμενες αλλά καλές εξελίξεις είναι πιθανές στα επαγγελματικά, όχι απαραίτητα κάτι πολύ μεγάλο ωστόσο, αλλά παρουσιάζεται πρόοδος.

Λέων

Ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες φέρνει η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού, η οποία ήδη από χτες απελευθερώνει εντάσεις και κάνει το κλίμα πιο φιλικό και με διάθεση συνεργασίας. Η όψη αυτή επίσης φέρνει ανέλπιστη εύνοια σε σπουδές, νομικά θέματα και ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να προκύπτουν ξαφνικά ταξίδια.

Παρθένος

Βελτιώνει το κλίμα στο χώρο δουλειάς και στις εργασιακές σχέσεις η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού, ενώ δεν αποκλείεται ήδη από χτες να προχωρούν καλά ορισμένα εργασιακά θέματα και συνεργασίες. Πιθανά και απρόσμενα φλερτ στη δουλειά. Επίσης η όψη αυτή φέρνει ανέλπιστες χορηγίες και οικονομική ενίσχυση, όχι απαραίτητα κάτι πολύ μεγάλο.

Ζυγός

Καλή για τις σχέσεις και τις συνεργασίες είναι η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού, η οποία ήδη από χτες μπορεί να φέρνει ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις, ή ορισμένα άτομα και συνεργάτες να φέρονται με απρόσμενους, θετικούς τρόπους. Ανανεώνει τους δεσμούς, κάνει το κλίμα πιο φιλικό κι ελεύθερο η όψη αυτή. Πιθανά και απρόσμενα έσοδα.

Σκορπιός

Ισορροπεί και βελτιώνεται το κλίμα στην οικογένεια με την θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού, ενώ δεν αποκλείεται να φέρνει και οικονομική βοήθεια απ' τους δικούς σας, ήδη από χτες. Εύνοια και σε ζητήματα ακινήτων. Ευχάριστη ανανέωση και διακόσμηση του χώρου σας. Επαγγελματικά ζητήματα παρουσιάζουν ανέλπιστη, θετική εξέλιξη, με πιθανή οικονομική βελτίωση.

Τοξότης

Την ευκαιρία για ωραίες βόλτες, ταξιδάκια, συναντήσεις και όμορφες συζητήσεις δίνει ήδη από χτες η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού, η οποία επίσης βελτιώνει τις σχέσεις σας με συγγενείς, συμμαθητές ή και γείτονες. Φέρνει ακόμα ευχάριστες, μικρές εκπλήξεις κι εξελίξεις στα ερωτικά, ίσως κάποια ωραία μηνύματα και λόγια που σας ενθουσιάζουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being