Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συγκινητικές σκηνές κατά την άφιξη των διασωθέντων - Πατρινοί ανάμεσά τους - Ξέσπασαν σε κλάματα οι συγγενείς - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Συγκινητικές σκηνές κατά την άφιξ...

Τι δήλωσε ο αρχιθαλαμηπόλος

ΩΡΑ 15:44 Ο αρχιθαλαμηπόλος του NORMAN ATLANTIC κ. Δαμίγος, δήλωσε ότι όλο το πλήρωμα του πλοίου κατέβαλλε προσπάθειες για τη διάσωση των επιβατών και είναι ψέμματα όσα ακούστηκαν ότι το πλήρωμα δεν συμμετείχε στη διάσωση.

ΩΡΑ 15:25 Με εμφανή στα πρόσωπά τους, τα σημάδια της ταλαιπωρίας, οι διαδωθέντες που έφτασαν λίγο μετά τις 2:30 στο λιμάνι της Πάτρας με το superfast II, απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις. "Πνίγηκαν" στις αγκαλιές των δικών τους που τους περίμεναν και αναχώρησαν για τα σπίτια τους.

ΩΡΑ 15:15 Στην υποδοχή των διασωθέντων βρίσκονται ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας, Ο Δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης, ο πρόεδρος του ΟΛΠΑ Κ. Πλατυκώστας.

Στο λιμάνι της Πάτρας μόλις κατέπλευσε το Superfast 2 το οποίο απέπλευσε χθες από το Μπάρι. Στους επιβάτες βρίσκονται διασωθέντες από το φλεγόμενο πλοίο Norman Atlantic ανάμεσα στους οποίους και Πατρινοί. Ο Ζήσιμος Σίνος είναι εκεί και θα σας μεταδώσει για το thebest.gr με κάθε λεπτομέρεια την άφιξη των διασωθέντων. Σε λίγο περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ.

Πάτρα:"Είδαμε τον Χάρο με τα μάτια μας"-Διασωθέντες του Norman Atlantic φτάνουν το μεσημέρι στο λιμάνι -Η μαρτυρία του γιατρού Γ.Αντωνάκη

Από την άφιξη στην Αθήνα με C-130

Από την άφιξη στην Αθήνα με C-130

Από την άφιξη στην Αθήνα με C-130

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις