Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της 11χρονης μητέρας - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της 11χρονης μη...

Η υπόθεση που σόκαρε την ελληνική κοινωνία

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά παντός υπευθύνου άσκησε η εισαγγελέας Ανηλίκων για την υπόθεση της 11χρονης Μαρίας που το απόγευμα της Κυριακής έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η υπόθεση που σόκαρε την ελληνική κοινωνία πριν από λίγες ημέρες οδήγησε την εισαγγελέα που ανέλαβε την υπόθεση να αναζητήσει τους υπεύθυνους της εγκυμοσύνης της 11χρονης.

Όπως αποκάλυψε η 29χρονη μητέρα της 11χρονης, πατέρας του νεογέννητου είναι ένας 17χρονος συγγενής τους που φιλοξενούνταν στο σπίτι τους για κάποιους μήνες μέχρι να βρει δουλειά.

Όπως δήλωσε στο cretapost.gr ο διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Αντώνης Γρηγοράκης, η αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών θεωρείτε κακούργημα και φέρει ποινή τουλάχιστον 20 χρόνια κάθειρξης.

Από την πρώτη στιγμή που ειδοποιήθηκε η εισαγγελέας Ανηλίκων του Ηρακλείου έχει δώσει εντολή για να ερευνηθεί το θέμα σε βάθος προκειμένου να εντοπιστεί ο πατέρας του παιδιού και να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

Με εντολή του εισαγγελέα το υγιέστατο κοριτσάκι που γέννησε η 11χρονη την περασμένη Κυριακή θα παραμείνει στο νοσοκομείο και μετά το τέλος της νοσηλείας του.

Αντίθετα η μητέρα του, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις