Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Ο Κρυμμένος Θησαυρός», Χριστουγεννιάτικο δρώμενο στην Χριστιανική Στέγη Πατρών

«Ο Κρυμμένος Θησαυρός», Χριστουγεννιάτικ...

Αυτή την Κυριακή στις 18.30

Οι νέοι της Χριστιανικής Στέγης Πατρών (στην οδό Παντανάσσης 61) με την ευκαιρία της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων και συνεχίζοντας τον επιτυχημένο θεσμό της Χριστουγεννιάτικης γιορτής τους, ετοιμάζουν και φέτος μία ξεχωριστή εκδήλωση και καλούν τον κόσμο, με εξαιρετική τιμή και χαρά, σε μια πραγματικά αξιόλογη όπως τονίζουν, και πρωτότυπη θεατρική παράσταση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014  στις 18.30 το απόγευμα στη κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων της Χριστιανικής Στέγης Πατρών στην οδό Παντανάσσης 61, στο κέντρο της Πάτρας.

Το θεατρικό που θα παρουσιαστεί έχει τίτλο «Ο Κρυμμένος Θησαυρός».

Πρόκειται για ένα σύγχρονο θεατρικό που έγραψε η εκπαιδευτικός Άσπα Παπαδοπούλου και αναφέρεται στην αγωνιώδη προσπάθεια ενός επιτυχημένου επιχειρηματία να ανακαλύψει ένα θησαυρό που του αποκαλύπτεται. Η είσοδος για το κοινό  όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις της Χριστιανικής Στέγης, είναι ελεύθερη.

*Το πρωί της Κυριακής θα τελεστεί Θεία λειτουργία στο παρεκκλήσιο της Επισκοπής, τον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο, πίσω από το ναό του Αγίου Ανδρέου και θα ακολουθήσει ιερό μνημόσυνο για την ανάπαυση των κεκοιμημμένων μελών και συνεργατών της Χριστιανικής Στέγης Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture