Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα: Ξεκίνησε πάλι απο χθες τις συνεδριάσεις το νέο Δ.Σ. στο νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας

Πάτρα: Ξεκίνησε πάλι απο χθες τις συνεδρ...

Ορίστηκε νέο μέλος στο Δ.Σ.

Ορίστηκε μετά απο τρεις μήνες νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας . Ο Σχολικός Σύμβουλος Δημήτρης Δημακόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα ως  μέλος του Δ.Σ. και έτσι ξεκίνησε και πάλι η λειτουργία του και οι συνεδριάσεις.

Οπως αναφέρει το σωματείο εργαζομένων Ιπποκράτης σε σχετική ανακοίνωση:

Μετά από αρκετές προσπάθειες και παρεμβάσεις του Σωματείου μας, στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και συγκεκριμένα του Προέδρου του Σωματείου μας στον Αν. Υπουργό Υγείας τον Κον Γρηγοράκο και όχι μόνον, καταφέραμε να οριστεί επιτέλους το νέο μέλος του Δ.Σ του Νοσοκομείου μας.

Αυτό το νέο μέλος λοιπόν, είναι ο Σχολικός Σύμβουλος Δημήτρης Δημακόπουλος, που καλύπτει την κενή θέση που είχε προκύψει από την κατάργηση της τ

ότε Υποδιοικήτριας του ΝΝΘώρακος, που ήταν και μέλος του Δ.Σ του Νοσοκομείου, η οποία αφού δεν αντικαταστάθηκε μέσα στο τρίμηνο, βάσει των κείμενων διατάξεων, το Δ.Σ του Νοσοκομείου κατέστη δυστυχώς ΑΝΕΝΕΡΓΟ από τις αρχές του Σεπτέμβρη.

Μετά απ΄ αυτήν την εξέλιξη, τίθεται και πάλι σε επαναλειτουργία το Δ.Σ του Νοσοκομείου, το οποίο ξεκίνησε ήδη από  χθες τις συνεδριάσεις του και πάλι, αλλά  με ελλειπή σύνθεση. Κι΄ αυτό γιατί  σ΄ αυτήν την νέα σύνθεση δεν συμμετέχει ο Κος Μαζαράκης, ο οποίος μετά την γνωστή Δικαστική Απόφαση και την απόφαση του Διοικητή της 6ης Υ.Πε, από την 30/11/14, απομακρύνθηκε από την θέση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, θέση χάριν της οποίας ήταν και μέλος στο Δ.Σ του Νοσοκομείου, θέση που θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να καλυφθεί προτού εξαντληθεί το τρίμηνο και βάσει των κείμενων διατάξεων ξανακαταστεί ΑΝΕΝΕΡΓΟ το Δ.Σ.

Δοθείσης της ευκαιρίας να σας γνωρίσουμε ότι με την ίδια απόφαση, όπου ορίζεται το προαναφερόμενο νέος μέλος του Δ.Σ, αντικαθίσταται και το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ, ή πρώην Διευθύντρια της Νοσηλευτικής, στη θέση της οποίας μπαίνει η νέα Νοσηλευτική Διευθύντρια, η Συναδέλφισσα  Αβραμοπούλου Χαρά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being