Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο μεγαλοεπενδυτής Τζον Πόλσον δεν θα επενδύσει για την ώρα στην Ελλάδα

Ο μεγαλοεπενδυτής Τζον Πόλσον δεν θα επε...

Επικαλείται την «πολιτική αβεβαιότητα»

Την πολιτική αβεβαιότητα επικαλέστηκε ο μεγαλοεπενδυτής Τζον Πόλσον, για να ανακοινώσει το «πάγωμα» των επενδυτικών του σχεδίων στην Ελλάδα.

«Η Ελλάδα είναι στην απαρχή μιας αξιοσημείωτης αντιστροφής της πορείας της, αλλά θα πρέπει να αρθεί άμεσα η πολιτική αβεβαιότητα». Με το μήνυμα αυτό, ο μεγαλοεπενδυτής Τζ. Πόλσον  κατέστησε σαφές ότι ο παράγοντας της πολιτικής αστάθειας είναι εκείνος που δεν επιτρέπει την είσοδο της ελληνικής οικονομίας στον ενάρετο κύκλο της ανάπτυξης, καθώς δήλωσε ότι λόγω της πολιτικής αστάθειας έχει «παγώσει» τα επενδυτικά του σχέδια στη χώρα.

«Τα επενδυτικά μας πλάνα είναι προσωρινά σε κατάσταση αναμονής, μέχρι να δούμε το αποτέλεσμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Μόλις επιτευχθεί σταθερότητα θα επιταχύνουμε τις επενδύσεις μας», ήταν η ξεκάθαρη θέση του μεγαλοεπενδυτή.

Ο κ. Πόλσον σημείωσε ότι οι μεταρρυθμίσεις αποδίδουν, «αλλά αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι η πολιτική σταθερότητα». Και πρόσθεσε ότι το καλύτερο θα ήταν οι εκλογές να γίνουν τον Ιούνιο του 2016.

Ο 59χρονος John Paulson είναι ένας από τους 100 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο με περιουσία 11,2 δισ. δολάρια το 2014.

 

Πηγή: express.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά