Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα:"Σίφουνας" ο Κικίλιας δεν σταμάτησε να "μαλώνει" τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.- Νέο επεισόδιο μέσα στην Ερμού - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ

Πάτρα:"Σίφουνας" ο Κικίλιας δε...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Είχε προηγηθεί ένταση στη Μαιζώνος

Με έντονο τρόπο εξέφρασε τη διαμαρτυρία του για τα μέτρα που έλαβε η τοπική αστυνομία για την επίσκεψή του,  ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης.

Περπατώντας στην οδό Μαιζώνος, κατευθυνόμενος στο Δημαρχείο για να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Πατρέων, ο Βασίλης Κικίλιας, εμφανώς εκνευρισμένος, άρχισε να φωνάζει στη μέση του δρόμου προς τους αστυνομικούς επειδή έκλεισαν στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων τους δρόμους, ζητώντας τους να απομακρυνθούν απο το σημείο.

"Δεν χρειάζομαι τέτοια συνοδεία και τέτοια μέτρα, αυτή η κατάσταση θυμίζει... τσίρκο" φώναζε ο Υπουργός.

Τις ίδιες επιπλήξεις απηύθυνε στους Αστυνομκούς και έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, θεωρώντας ότι τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί ήσαν υπερβολικά.

Λίγο αργότερα εξερχόμενος της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ο Υπουργός διευκρίνισε οτι επέλεξε να μιλήσει κυρίως με τους αστυνομικούς υπαλλήλους και οχι με τους αξιωματικούς. "Αυτοί είναι έξω στο δρόμο και ρισκάρουν αν θα επιστρέψουν στην οικογένειά τους το βράδυ" είπε ο Υπουργός.

Των δηλώσεων προηγήθηκε ένταση, με τον κ. Κικίλια να λέει σε έντονο ύφος στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. οτι ήθελε να συναντηθεί με τους αστυνομικούς και όχι με τους αξιωματικούς που είχαν συγκεντρωθεί για τη συνάντηση στα γραφεία της αστυνομίας.

"Θα επιστρέψω το απόγευμα, όταν θα βρίσκονται εδώ οι αστυνομικοί που περιπολούν στους δρόμους'" είπε ο Υπουργός.

"Είμαι ...αλλεργικός στη λέξη... Μέγαρο" είπε ο Βασίλης Κικίλιας όταν ρωτήθηκε απο τους δημοσιογράφους για την προοπτική δημιουργίας νέου αστυνομικού κτηρίου. "Πρώτα να λύσουμε τα θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια του πολίτη και μετά να δούμε τα προβλήματα των αστυνομικών" είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις