Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

ΔΕΛΤΑ ΚΑΡ Α.Ε.: O Νέος Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και συνεργάτης service Renault και Dacia στη Πάτρα

ΔΕΛΤΑ ΚΑΡ Α.Ε.: O Νέος Εξουσιοδοτημένος ...

Ζήστε τη νέα εποχή Renault και Dacia στην Πάτρα!

Η εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων ΔΕΛΤΑ ΚΑΡ Α.Ε., με σημαντική παρουσία και αναγνωρισμένη πείρα στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1998, ξεκινά μία νέα δυναμική συνεργασία με την ΤΕΟΡΕΝ MOTORS, μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Β.Ν. Θεοχαράκη, ως ο αποκλειστικός Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και συνεργάτης service  Renault & Dacia στη Πάτρα.

ολοκαίνουρια υπερσύγχρονη έκθεση της ΔΕΛΤΑ ΚΑΡ Α.Ε. σας περιμένει να ανακαλύψετε από κοντά,  την ολοκληρωμένη γκάμα των αυτοκινήτων RENAULT και DACIA, να πραγματοποιήσετε test drive και να απολαύσετε extra παροχές που σας προσφέρει η  ΔΕΛΤΑ ΚΑΡ Α.Ε., προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας (πχ, ανταλλαγή του μεταχειρισμένου σας αυτοκινήτου, ευέλικτους τρόπους χρηματοδότησης).

Επιπλέον, σε κάθε κάτοχο Renault ή Dacia, η ΔΕΛΤΑ ΚΑΡ Α.Ε. παρέχει στο υπερσύγχρονο εξουσιοδοτημένο συνεργείο-ηλεκτρολογείο, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες After Sales, στις πάντα εκπληκτικές τιμές, που μόνο η ΔΕΛΤΑ ΚΑΡ Α.Ε. μπορεί.

Επίσης, εκεί θα βρείτε πλήρως ενημερωμένη αποθήκη γνήσιων Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ Renault & Dacia, φανοποιείο-βαφείο καθώς και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ενώ ένα άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό φροντίζει για ό,τι χρειάζεται το Renault ή το Dacia σας για την αυθεντικότητα και την άψογη συμπεριφορά του.

Η ΔΕΛΤΑ ΚΑΡ Α.Ε. παρέχοντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών Sales και After Sales, έχει ως στόχο να δημιουργήσει μία ξεχωριστή σχέση φροντίδας και εξυπηρέτησης με τον πελάτη που ξεκινά με την αγορά καινούριου αυτοκινήτου Renault ή Dacia και συνεχίζεται με τη άρτια και ολοκληρωμένη συντήρησή του.

Γιατί στη ΔΕΛΤΑ ΚΑΡ Α.Ε., η νέα εποχή Renault ή Dacia σημαίνει μία μοναδική σχέση εμπιστοσύνης!          

ΔΕΛΤΑ ΚΑΡ Α.Ε.
Διεύθυνση έκθεσης: Ν.Ε.Ο. Πατρών–Αθηνών 33, 264 42, Πάτρα,
Διεύθυνση συνεργείου: Ν.Ε.Ο. Πατρών–Αθηνών 47, 264 42, Πάτρα, τηλ.: 2610-420373–[email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά