Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Π. Ρήγας: Αν θέλει ο Παπανδρέου να φύγει, ας φύγει

Π. Ρήγας: Αν θέλει ο Παπανδρέου να φύγει, ας φύγει

Ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό για ρεβανσισμό

Τις ευθύνες για τυχόν διάσπαση του ΠΑΣΟΚ θέλησε να ρίξει προς τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματος και στενός συνεργάτης του Ευ. Βενιζέλου, Παναγιώτης Ρήγας.

Απαντώντας στο εάν υπάρχουν σκέψεις για διαγραφή του πρώην πρωθυπουργού είπε «δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις του Βενιζέλου. Άλλοι έκαναν διαγραφές. Όποιος αποφασίσει να φύγει.... καλώς, η διάσπαση δεν θα προέλθει από την επίσημη ηγεσία».

Σχολιάζοντας στο Mega την πρόσφατη ανακοίνωση του πρώην πρωθυπουργού με την οποία ζητά να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την αλλαγή ηγεσίας σημείωσε πως «με φόντο μια χώρα που δίνει υπέρτατο αγώνα και μια κοινωνία γονατισμένη που αναζητά ελπίδα, κάποιοι μας καλούν να λύσουμε τα εσωτερικά μας. Κάποιοι θέλουν να γίνουν μοιραίοι άνθρωποι για το ΠΑΣΟΚ και για την χώρα. Η χώρα δεν έχει ανάγκη από προσωπικές δικαιώσεις και το ΠΑΣΟΚ από εσωστρέφειες και διαιρέσεις».

Πάντως, ο γραμματέας της ΚΟ εμφανίστηκε πιο επικριτικός στο ραδιόφωνο του «Βήματος» καθώς αναφερόμενος στον κ. Παπανδρέου υποστήριξε ότι «έχει διάθεση για ρεβανσισμό».

Αναφορικά δε με τις κατηγορίες του πρώην πρωθυπουργού ότι έχουν ακυρωθεί οι συλλογικές διαδικασίες για την λήψη αποφάσεων είπε ότι «δεν θυμάμαι μετά το 2009 στις κρίσιμες αποφάσεις να υπήρξαν συλλογικές αποφάσεις,  δε μπορεί κανείς να εγκαλεί τον Βενζέλο και το ΠΑΣΟΚ για έλλειψη δημοκρατίας».

Τέλος ξεκαθάρισε πως «το ΠΑΣΟΚ έχει Πρόεδρο, έχει κάνει συνέδριο για την πορεία του και δεν πρόκειται να αποκλίνουμε».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις