Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 20 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 20 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Καλύτερα πάνε τα έσοδά σας αυτή τη περίοδο, και θα πάνε και ακόμα καλύτερα μέχρι τα Χριστούγεννα, ωστόσο αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα ελλοχεύουν πλάνες οικονομικές. Επίσης στα αισθηματικά προσέξτε τις εξαπατήσεις. Μια όψη πολύ ρομαντική και καλλιτεχνική, όμως ίσως σας βγάζει εκτός σωστής πορείας στα ερωτικά.

Τοξότης

Η Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας κορυφώνει ένα πολύ ρομαντικό τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα, μια όψη που αυτές τις μέρες βγάζει έντονο πόθο για ολοκλήρωση συναισθηματική, όμως προσέξτε να μην την ψάχνετε σε λάθος σημεία και ανθρώπους. Έντονη τάση για εξαπατήσεις οικονομικές κι ερωτικές. Προσοχή σε αυταπάτες, υποσχέσεις, μπερδέματα.

Αιγόκερως

Έντονη τάση για αυταπάτες συναισθηματικές προκαλεί αυτές τις μέρες το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το οποίο κορυφώνεται σήμερα. Έχετε όνειρα και προσδοκίες, πιθανόν όμως για λάθος άτομα, ή μπορεί να τρέφετε ορισμένες αυταπάτες για τον σύντροφο. Επίσης προσοχή σε παρεξηγήσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Πιθανόν να θυσιάσετε κάποια χρηματικά ποσά.

Υδροχόος

Φλερτ μέσα σε παρέες, ομάδες, συλλόγους, στο ίντερνετ ή με φίλους φέρνει αυτή τη περίοδο η Αφροδίτη, ωστόσο λόγω του τετραγώνου της με τον απατηλό Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί τα όρια να μην είναι σαφή και να δίνονται λάθος “μηνύματα”. Προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις επίσης ή σε υπεκφυγές και αυταπάτες.

Iχθύες

Ο ρομαντικός και καλλιτεχνικός σας εαυτός βγαίνει στο μάξιμουμ αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το οποίο κορυφώνεται σήμερα. Ωστόσο είναι όψη απατηλή και θα πρέπει να προσέξετε να μην ερωτευτείτε ή παρασυρθείτε από άτομο δεσμευμένο ή ακατάλληλο. Μπερδέματα και εξαπατήσεις και στα επαγγελματικά αλλά και οικονομικά.

Κριός

Πολύ ρομαντική μεν η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες σας κάνει να ονειρεύεστε ή να ερωτεύεστε, ωστόσο υπάρχει έντονο το στοιχείο της απατηλότητας. Δεν αποκλείεται να εμφανίζονται φλερτ με άτομα απ' το εξωτερικό, με αμφίβολη ωστόσο συνέχεια. Προσοχή σε αυταπάτες συναισθηματικές και οικονομικές.

Ταύρος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, εφιστά την προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις, σε υποσχέσεις, πλάνες και μπερδέματα. Εκτός από οικονομικές πλάνες και υπεκφυγές, προκαλεί μπερδέματα και σε φιλίες ή μέσα σε ομάδες και συλλόγους, γι' αυτό τις μέρες αυτές δεν αποκλείεται να λέγονται ορισμένα ψέματα και να γίνονται παρεξηγήσεις.

Δίδυμοι

Άκρως ρομαντικό το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα και είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε! Πιθανόν ωστόσο τις μέρες αυτές να ελκύεστε ή να φλερτάρετε άτομα που είναι δεσμευμένα ή μπερδεμένα αλλά και ακατάλληλα. Επίσης προσοχή χρειάζεται σε επαγγελματικές και οικονομικές εξαπατήσεις. Άτομα εξουσίας ίσως υπόσχονται πολλά ή λένε ψέματα.

Καρκίνος

Φλερτ με άτομα απ' το χώρο δουλειάς φέρνει αυτή τη περίοδο η Αφροδίτη, όμως το τετράγωνο που σχηματίζει αυτές τις μέρες με τον Ποσειδώνα προκαλεί πλάνες κι αυταπάτες. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή του, λόγω του οποίου μπορεί να παρασύρεστε από λάθος άτομα. Προσοχή επίσης σε εξαπατήσεις στην εργασία και σε νομικά θέματα.

Λέων

Αυξάνει πολύ η διάθεση για φλερτ και παιχνίδι αυτή την εποχή για το ζώδιό σας και πιθανόν να έχετε τις ευκαιρίες για κάτι τέτοιο, όμως το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, είναι πιθανό να σας κάνει να ελκύεστε από ακατάλληλα άτομα. Άφθονος ρομαντισμός, προσοχή ωστόσο σε εξαπατήσεις, ακόμα και οικονομικές.

Παρθένος

Μπερδέματα οικονομικά και συναισθηματικά προκαλεί αυτές τις μέρες το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το οποίο κορυφώνεται σήμερα. Γι' αυτό προσέξτε τις αυταπάτες και τις υποσχέσεις, και να μην παρασυρθείτε από λάθος άτομα και καταστάσεις. Είστε μεν έτοιμοι να ερωτευτείτε, καθώς είναι μια όψη άκρως ρομαντική, όμως τα φαινόμενα μπορεί να απατούν.

Ζυγός

Είναι περίοδος διάφορων γνωριμιών για το ζώδιό σας, στις οποίες ενδέχεται να υπάρχει και το στοιχείο του φλερτ, ωστόσο με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα αυτές τις μέρες που προκαλεί σύγχυση, μπορεί να μαγεύεστε από ακατάλληλα άτομα. Προσοχή επίσης σε υποσχέσεις και σε εξαπατήσεις εργασιακές, ενώ κορυφώνεται τώρα η επιρροή αυτή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being