Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σάλος στο Πανεπιστήμιο από το άρθρο του καθηγητή Μάρκου για τον Στύλιο που δημοσίευσε το thebest.gr

Σάλος στο Πανεπιστήμιο από το άρθρο του ...

Ζητούν από την πρύτανη να τον καλέσει σε απολογία!

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο χώρο του Πανεπιστημίου από το άρθρο του καθηγητή Κώστα Μάρκου, που αναφερόταν στην ακαδημαϊκή καριέρα του πρώην Υφυπουργού Παιδείας Στύλιου (αυτός που αποπέμφθηκε από την κυβέρνηση επειδή είπε στην Λιάνα Κανέλη ότι "της χρειάζεται Κασιδιάρης"!).

Το άρθρο με τίτλο ΚΗΝΣΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΟΝΤΕΣ (ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ) που δημοσίευσε ο κ. Μάρκου στο forum του Πανεπιστημίου TOVIMA, (από όπου το αλίευσε και το αναδημοσίευσε το thebest.gr), προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς κάποιοι Πανεπιστημιακοί αισθάνθηκαν ότι τους θίγει (δεν τους έθιξε το γεγονός  ότι επί οχτώ χρόνια ο κ. Στύλιος δεν έχει ολοκληρώσει το διδακτορικό του, τους ενόχλησε επειδή κάποιος το επέκρινε).

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, κάποιοι από αυτούς που θίχτηκαν έχουν ζητήσει από την πρύτανη να παρέμβει και να καλέσει σε απολογία τον κ. Μάρκου!

Ως φαίνεται η έκφραση των απόψεων πρέπει να φιλτράρεται ακόμα και στο χώρο του Πανεπιστημίου και δη μεταξύ Πανεπιστημιακών δασκάλων. Μήπως πρέπει να ανησυχούμε;

Ο Κώστας Μάρκου

Ο Κώστας Μάρκου

Ο Κώστας Μάρκου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις