Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έτσι κύλησε η τεταμένη νύχτα στο Μεσολόγγι

Έτσι κύλησε η τεταμένη νύχτα στο Μεσολόγγι

Οχτώ συλλήψεις

Επεισοδιακή υπήρξε η χθεσινή βραδιά στο Μεσολόγγι που χαρακτηρίστηκε από την επίθεση κουκουλοφόρων στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, σημαδεύτηκε από φθορες σε υπηρεσιακά της οχήματα και έχει απολογισμό οκτώ συλλήψεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr όλα ξεκίνησαν στις 20:40 στο κέντρο της πόλης όταν δύο αστυνομικοί επιχείρησαν έλεγχο σε δύο άτομα που αναρτούσαν πανό με σύθνημα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Οι δύο νεαροί φέρονται αν εντέδρασαν έντονα και να επιτέθηκαν χειροδικώντας στους αστυνομικούς και για το λόγο αυτό συνελήφθησαν. Την ώρα μάλιστα που τους παραλάμβαεν το περιπολικό επιτέθηκαν δύο άλλοι νεαροί που έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Προφανώς αυτό το συμβάν ήταν η αφορμή που ώθησε 15 περίπου άτομα με καλλυμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες να επιτεθούν στις 21:45 στην αστυνομική διέυθυνση και με ξύλα, πέτρες και δύο μολότοφ να προκαλέσουν σοβαρές φθορές σε επτά οχήματα της αστυνομίας, αλλά και σε σταθμευμένο ιδιώτικό όχημα και να σπάσουν τζαμαρία παρακείμενου καταστήματος. Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα επιχείρησαν και δευτερη καατδρομική επίθεση αλλά απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.


Όπως είναι φυσικό ξεκίνησε αμεσα αστυνομική επιχειρηση στα πλαίσια της οποίας έγινε έλεγχος σε αποθήκη του ραδιομεγάρου όπου εντοπίστηκαν καλέμια, ρόπαλα, μαχαίρι, φυσίγγια και άλλα αντικέιμενα που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση. Εκει συνελήφθησαν και έξι άτομα από 19 έως 27 ετών, πέντε Έλληνες και μία Αλβανίδα. Ενας εξ΄αυτών μάλιστα αναγνωρίστηκε ως συμμετέχων στα επεισόδια.
Οι οκτώ συνολικά συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα σετον Εισαγγελέα Μεσολογγίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις