Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Υπό βροχή και χωρίς απρόοπτα η παρέλαση - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πύργος: Υπό βροχή και χωρίς απρόοπτα η π...

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας

Με μεγάλη συμμετοχή από τους πολίτες παρά την κακοκαιρία ολοκληρώθηκε η παρέλαση των μαθητών, των πολιστικών συλλόγων, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στον Πύργο.

Παρότι η βροχή έκανε την εμφάνισή της κατά διαστήματα, μικροί και μεγάλοι κρατώντας ομπρέλες και φορώντας αδιάβροχα, κατέκλυσαν τα σιδηροφραγμένα πεζοδρόμια της οδού Μανωλοπούλου και παρακολούθησαν την παρέλαση απαθανατίζοντας μαθητές, στρατιώτες και μέλη πολιτιστικών συλλόγων.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά στήθηκε ειδική εξέδρα για τους εκπαιδευτικούς, ενώ και φέτος δεν υπήρχε εξέδρα για τους επίσημους.

Η παρέλαση ξεκίνησε με τους λιλιπούτειους μαθητές των παιδικών σταθμών και των νηπιαγωγείων, ενώ τη «σκυτάλη» πήραν οι μαθητές-τριες των δημοτικών, των γυμνασίων και των Λυκείων του Πύργου, εν μέσω χειροκροτημάτων από το κοινό.

Επιβλητικοί και εντυπωσιακοί, οι υπηρετούντες στα σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις, μαγνήτισαν τους παρευρισκόμενους και απέσπασαν παρατεταμένα επιφωνήματα επιδομασίας.

Δεν έλειψαν ούτε και φέτος τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ήταν ακροβολισμένες κατά μήκος της παρέλασης, ενώ τα κιγκλιδώματα μετέτρεψαν σε... φρούριο την οδό Μανωλοπούλου για μία ακόμα παρέλαση...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις