Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μπερλουσκόνι: Κόβεται η ποινή μου λόγω «καλής διαγωγής»

Μπερλουσκόνι: Κόβεται η ποινή μου λόγω «...

Σε σχέση με το πολιτικό του μέλλον, ο κ. Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι «είναι βέβαιο ότι πρόκειται να θέσει και πάλι υποψηφιότητα ως πρωθυπουργός»

Νωρίτερα από το αναμενόμενο, λόγω «καλής διαγωγής», θα ολοκληρωθεί η έκτιση της ποινής κοινωφελούς εργασίας σε γηροκομείο του Μιλάνο που είχε επιβληθεί στο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όπως δήλωσε οι ίδιος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του τηλεοπτικού του ομίλου Canale 5.

Σύμφωνα με τον «πρώην Καβαλιέρε» είναι πιθανό να σταματήσει να μεταβαίνει στο κέντρο στήριξης υπερηλίκων κοντά στο Μιλάνο τον ερχόμενο Φεβρουάριο, αντί για τον Μάιο, όταν θα τελείωναν, κανονικά, οι δώδεκα μήνες της εναλλακτικής ποινής του.

Σε σχέση με το πολιτικό του μέλλον, ο κ. Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι «είναι βέβαιο ότι πρόκειται να θέσει και πάλι υποψηφιότητα ως πρωθυπουργός, μόλις -όπως ευελπιστεί- η καταδίκη του για φορολογική απάτη ακυρωθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».

Ο «μίστερ τιβί», τέλος, τάχθηκε υπέρ του νόμου ο οποίος θα προσφέρει στα παιδιά των μεταναστών που φοιτούν σε ιταλικά σχολεία, το δικαίωμα να λάβουν την ιταλική υπηκοότητα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις