Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 24 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 24 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ζυγός

Έφυγε απ' το ζώδιό σας η Αφροδίτη, αφού πρώτα σας προσέφερε τα δώρα της αγάπης, της ειρήνης και της αρμονίας τις τελευταίες εικοσιπέντε μέρες. Τώρα θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, γι' αυτό αναμένεται να βελτιωθούν τα έσοδα μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, ενώ θα είναι ένα διάστημα που θα κάνετε ωραίες αγορές και θα ευχαριστηθείτε την υλική ζωή.

Σκορπιός

Η γλυκιά Αφροδίτη εισήλθε στο ζώδιό σας και θ' απογειώσει την γοητεία και τις κατακτήσεις σας μέχρι τις 16 Νοεμβρίου που θα κάτσει. Θα είναι ένα διάστημα με νέες σχέσεις και συνεργασίες, ενώ ο τρόπος που εκφράζεστε μαλακώνει και έλκετε τους άλλους κοντά σας. Καλή περίοδος για να φροντίσετε την εμφάνισή σας. Προσφέρει ειρήνη και αγάπη.

Τοξότης

Η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, θα φέρει το κλείσιμο κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες. Αν και το ζώδιό σας κοιτά μπροστά, μπορεί τώρα να αναμασήσετε  πράγματα που αφορούν σχέσεις σας. Αυτό το διάστημα θα είναι αρκετά καλλιτεχνικό, ενώ θα βρείτε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε. Βελτίωση στον ύπνο.

Αιγόκερως

Αρμονία και περισσότερη αγάπη στις φιλίες θα φέρει η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Σκορπιό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, μια περίοδος συμφιλίωσης. Οι σχέσεις σας με ομάδες ή συλλόγους βελτιώνονται επίσης, ενώ μπορεί να συμμετέχετε σε ομάδες που ασχολούνται με την τέχνη και την ομορφιά. Θα περάσετε όμορφα με τις παρέες σας.

Υδροχόος

Βελτίωση στις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας θα φέρει η Αφροδίτη απ' τον Σκορπιό έως τις 16 Νοεμβρίου, ενώ είναι ένα διάστημα ιδανικό και για επαγγελματικές συνεργασίες. Πιθανόν κάποιες γυναίκες να σας ευεργετήσουν επαγγελματικά. Η διέλευση αυτή γλυκαίνει το κοινωνικό κι επαγγελματικό σας προφίλ και γίνεστε πιο αγαπητοί στο κοινό.

Iχθύες

Ευεργετική για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Σκορπιό έως τις 16 Νοεμβρίου,  η οποία θα ανεβάσει τη γοητεία  και τις κατακτήσεις σας. Πιθανές σχέσεις στα ταξίδια ή με άτομα απ' το εξωτερικό. Όμορφα ταξίδια κι εμπειρίες. Οι σχέσεις σας με δασκάλους βελτιώνονται. Ευνοούνται οι νομικοί συμβιβασμοί.


Κριός

Θα ευεργετήσει τα ερωτικά και τα οικονομικά σας η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Σκορπιό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, ένα διάστημα στο οποίο οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο βαθιές, ικανοποιητικές και ουσιαστικές. Πιθανόν να λάβετε κάποιες χορηγίες ή να προχωρήσετε σε ευνοϊκές συμφωνίες κι επενδύσεις ή σε ρυθμίσεις γύρω από δάνεια.

Ταύρος

Ευνοϊκή για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Σκορπιό μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, ένα διάστημα στο οποίο θα υπάρχει περισσότερη αρμονία και αγάπη, ενώ θα έλκετε τους άλλους σαν μαγνήτης κοντά σας – αρκετές κατακτήσεις. Ευχάριστο socializing, σε μια αρκετά κοινωνική εποχή για εσάς.

Δίδυμοι

Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ήπια και οι εργασιακές συνθήκες πιο ευχάριστες με την διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Σκορπιό έως τις 16 Νοεμβρίου. Πιθανά και φλερτ μέσα απ' το χώρο δουλειάς στο διάστημα αυτό. Θα απολαύσετε τα μικρά, καθημερινά πράγματα της ζωής. Η διέλευση αυτή θα βελτιώσει επίσης και θέματα υγείας.

Καρκίνος

Θετική για τα ερωτικά σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Σκορπιό έως τις 16 Νοεμβρίου, ένα διάστημα με αρκετό φλερτ και κατακτήσεις, ενώ θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο. Βελτίωση στις σχέσεις σας με τα παιδιά. Αρκετή γονιμότητα, διασκέδαση, τέχνη, αυξημένη δημιουργικότητα, ευχάριστες ενασχολήσεις και χόμπι.

Λέων

Μαλακώνει τα συναισθήματά σας η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Σκορπιό έως τις 16 Νοεμβρίου, ενώ μπορεί να φέρει και έρωτες απ' το παρελθόν. Η διέλευση αυτή βελτιώνει τις οικογενειακές σας σχέσεις. Ιδανική περίοδος για ν' ασχοληθείτε με τους δικούς σας και με το σπίτι, να διακοσμήσετε τον χώρο σας κλπ.

Παρθένος

Γλυκαίνει τον τρόπο που επικοινωνείτε η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία μέχρι τις 16 Νοεμβρίου θα σας κάνει να μιλάτε και να γράφετε όμορφα και ήρεμα. Βελτιώνει τις σχέσεις σας με συγγενείς, συμμαθητές και συναδέλφους. Όμορφες βόλτες και ταξιδάκια. Ευχάριστες γνωριμίες, συναντήσεις και τηλέφωνα. Ωραία μαθήματα και σεμινάρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being