Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νεκρός 16χρονος μαθητής σε τροχαίο στους Γαργαλιάνους

Νεκρός 16χρονος μαθητής σε τροχαίο στους...

Στα κοινωνικά δίκτυα, φίλοι, γνωστοί και καθηγητές καταθέτουν το "καλό ταξίδι"

Τη μάχη με τη ζωή έχασε τελικά ο νεαρός μαθητής του Λυκείου Γαργαλιάνων που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο την Τρίτη στη μοιραία βόλτα με το δίκυκλό του.

Το μοιραίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Λεύκη Γαργαλιάνω, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του για άγνωστο λόγο, με αποτέλεσμα ο 16χρονος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Ο νεαρός μαθητής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας αλλά λόγω της σοβαρής κατάστασής του εξαιτίας κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων μεταφέρθηκε διασωληνωμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Αττικής «Ερυθρός Σταυρός».

Ο 16χρονος ρουμανικής καταγωγής έδωσε μεγάλη μάχη σύμφωνα με τους γιατρούς για να διατηρηθεί στη ζωή, αλλά τα εκτεταμένα τραύματα που είχε υποστί ήταν μοιραία για την πορεία της υγείας του.

Στα κοινωνικά δίκτυα, φίλοι, γνωστοί και καθηγητές καταθέτουν το καλό ταξίδι στον νεαρό που χάθηκε πρόωρα από τη ζωή όπως: «Άλλος ενας αγγελος εφυγε για τη γειτονια των αγγελων.Καλο ταξιδι λεβεντη....αδειο το θρανιο σου...αδεια η ταξη απο τη ζωηραδα σου.Μας εμεινε μονο ενα μεγαλο ΓΙΑΤΙ??????».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις