Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μέμος Μπεγνής: «Δεν θα γίνω ποτέ μπαμπάς»

Μέμος Μπεγνής: «Δεν θα γίνω ποτέ μπαμπάς»

Ο Μέμος Μπεγνής σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε ότι δεν θέλει να γίνει πατέρας

Ο Μέμος Μπεγνής σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε ότι δεν θέλει να γίνει πατέρας αλλά ούτε και να παντρευτώ.

Αντιλαμβάνομαι ότι ενδόμυχα σε έχει επηρεάσει η σχέση με τον πατέρα σου και, αναρωτιέμαι, αν έχεις την ανασφάλεια μήπως είναι προβληματική η σχέση σου με το δικό σου παιδί στο μέλλον.
«Καταρχήν, εγώ δεν θα γίνω ποτέ μπαμπάς!»

Μεγάλη κουβέντα το «ποτέ»...
«Δεν είναι αυτό το όνειρό μου, ούτε να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας. Μα το 90% των παντρεμένων χωρίζουν σήμερα. Οπότε, τι μου λες; Δεν είμαι άνθρωπος για να κάνω οικογένεια και παιδιά. Μεγαλώνουμε με τα κοινωνικά κουτάκια που μας «επιβάλλουν» να κάνουμε ορισμένα πράγματα. Εγώ δεν θέλω να κάνω κάτι από αυτά. Θέλω να ζω όπως ζω σήμερα. Ελεύθερος. Μία οικογένεια και ένα παιδί δεν θα με έκανε ευτυχισμένο - θα με έπνιγε. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με την παιδική μου ηλικία, αλλά με τα «θέλω» μου. Δεν είμαι έτοιμος και δεν πρόκειται να γίνω ποτέ έτοιμος για τέτοιες ευθύνες. Θεωρώ ότι είμαι ώριμος γιατί γνωρίζω τι θέλω. Γουστάρω τα ταξίδια μου, τους φίλους μου, αλλά όχι. Δεν θέλω παιδί».

Η μοναξιά δεν σε φοβίζει;
«Και να κάνω ένα γάμο, επειδή πρέπει να τον κάνω, αν με πατήσει ένα αυτοκίνητο σε πέντε χρόνια και δεν έχω γευτεί αυτά που θέλω και τα έχω στερηθεί λόγω της οικογένειάς μου; Θα με κάνει ευτυχισμένο; Δεν νομίζω. Κοίτα, Αλέξανδρε, δεν ξέρεις ποτέ το πότε θα φύγεις από τη ζωή. Οπότε πρέπει να κάνεις πάντα αυτό που σε ευχαριστεί. Δεν ξέρω αν θα ζήσω ως τα 70 ή τα 80. Μπορεί να είσαι παντρεμένος μία ζωή, να έχεις πολύ μεγάλη οικογένεια και να νιώθεις ο πιο μόνος άνθρωπος του κόσμου!

Εσύ νιώθεις μόνος;
«Καθόλου! Αν και έχω περάσει περιόδους μοναξιάς. Όποια σχέση ερωτική κι αν έχω, θέλω την ελευθερία μου. Θέλω να είμαι μόνος μου. Δεν θέλω να συγκατοικώ, δεν θέλω να είμαστε μαζί συνέχεια. Μου αρέσει η συντροφικότητα, για μία δύο τρεις ημέρες, αλλά μετά ο καθένας σπίτι του. Θέλω τη μοναξιά μου, τα χόμπι μου, τους φίλους μου. Δεν είναι τα πάντα ο έρωτας για μένα, όπως ούτε η δουλειά μου επίσης. Θέλω να τα μοιράζομαι λίγο-λίγο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight