Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Bazaar χειροποίητης τσάντας από το Αντωνοπούλειο Ίδρυμα της Πάτρας

Bazaar χειροποίητης τσάντας από το Αντων...

Στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2014 στον Έσπερο

Ένα Bazaar χειροποίητης τσάντας θα πραγματοποιηθεί από το Αντωνοπούλειο Ίδρυμα της Πάτρας στον χώρο του Έσπερου, στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου. Το bazaar θα λειτουργήσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, 10:00-22:00 και το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 10:00-15:00.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2610.330618.

Το Αντωνοπούλειο Ίδρυμα είναι ένα νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε στη μνήμη του Παναγιώτη, του Αλέξη και του Γιάννη, τριών μελών της οικογένειας Αντωνοπούλου, που έφυγαν πολύ πρόωρα. Η προοπτική του ιδρύματος είναι η λειτουργία ξενώνα διαμονής για 16 παιδιά με νοητική υστέρηση, 1.200τ.μ. περίπου με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 5,5 στρεμμάτων. στο Χαϊκάλι Αχαΐας.

Στις 4 Νοεμβρίου του 2007 τέθηκε ο θεμέλιος λίθος και άρχισαν άμεσα οι εργασίες ανέγερσης οι οποίες προχωρούσαν με γρήγορο ρυθμό, αν και τώρα με την οικονομική κρίση έχουν επιβραδυνθεί πολύ. Εν τούτοις, έχει συντελεστεί πάνω από το 70% του όλου έργου.

Από την έναρξη της λειτουργίας, το Αντωνοπούλειο Ίδρυμα λειτουργεί προσωρινό ξενώνα φιλοξενίας για 6-8 παιδιά σε ιδιόκτητο, κατάλληλα διαρρυθμισμένο διαμέρισμα της οδού Κανακάρη 169Α στην Πάτρα, υπό τη φροντίδα εξειδικευμένου προσωπικού. Στα παιδιά παρέχεται πλήρης φροντίδα αλλά και ψυχαγωγία, και είναι ικανοποίησή μας να τα βλέπουμε ευτυχισμένα και χαρούμενα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View