Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μη σας ξεγελάει η λιακάδα! Πέφτει η θερμοκρασία απο την Παρασκευή και έρχονται καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι

Πάτρα: Μη σας ξεγελάει η λιακάδα! Πέφτει...

Δείτε τις προγνώσεις μέχρι την Κυριακή

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από το Σαββατοκύριακο, τοπικές βροχές αλλά και αυξημένες νεφώσεις από τη Παρασκευή, θα συνθέσουν το σκηνικό του καιρού στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες !!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΠΕΜΠΤΗ 2/10: Καλός καιρός με ήλιο τη Πέμπτη. Θερμοκρασία από 17-27oC. Θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 2-3 μποφόρ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/10: Αυξημένες γενικά νεφώσεις αναμένονται τη Παρασκευή. Το απόγευμα θα σημειωθεί τοπική βροχή. Θερμοκρασία από 16-25oC. Θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 2-3 μποφόρ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/10: Εναλλαγή ήλιου και νεφώσεων θα επικρατήσει το Σάββατο, κυρίως μετά το μεσημέρι. Θερμοκρασία από 16-23oC. Θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 2-3 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/10: Με αυξημένες νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες θα κυλίσει η Κυριακή. Θερμοκρασία από 16-19oC. Θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ.

Έρχονται καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι

Η θερμοκρασία από τις 3-4 Οκτωβρίου και μετά θα πέσει, ενώ παράλληλα ο καιρός θα επιδεινωθεί, κυρίως σε περιοχές της βόρειας και δυτικής Ελλάδας, με καταιγίδες, βροχές και θυελλώδεις βορειοανατολικούς ανέμους σε όλο το Αιγαίο πέλαγος !!


Η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά στη βόρεια Ελλάδα και γενικότερα θα γίνει αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας και στην υπόλοιπη χώρα. Σε ορισμένες περιοχές η θερμοκρασία θα πέσει και κατά 10 ολόκληρους βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός θα επιδεινωθεί κυρίως στη δυτική χώρα, με ισχυρές καταιγίδες και βροχές, ενώ κάποιες βροχές θα πέσουν και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Ο καιρός θα επιδεινωθεί κυρίως μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο, δηλαδή κυρίως στο χρονικό διάστημα 4-5 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις