Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα - Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του "Ρεφενέ" γιορτάζει τα 15 της χρόνια και ετοιμάζει νέα παράσταση

Πάτρα - Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα το...

Τίτλος της "Μπλακ – Αουτ Κόμεντυ»" και θα ανέβει στις 8 Οκτωβρίου 2014 στο Επίκεντρο+

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνουν αυτό το φθινόπωρο τα μέλη της επιτυχημένης και εξαιρετικά δραστήριας ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας, του Ερασιτεχνικού Σχήματος Πάτρας «Ρεφενέ» και θα το γιορτάσουν ετοιμάζοντας να παρουσιάσουν σε λίγο καιρό την νέα τους παράσταση.

Όπως έγραψε το σάιτ pressmedoll.gr της δημοσιογράφου Άντυς Μπακοπούλου, επιμένει στο γέλιο ο αγαπητός ερασιτεχνικός θίασος των «Ρεφενέ» και με πυρετώδεις ρυθμούς και…μπόλικη θεατρική τρέλα πραγματοποιούνται ήδη οι πρόβες της καινούριας τους παράστασης που θα έχει τον τίτλο «Μπλακ – Αουτ Κόμεντυ».

Οι «Ρεφενέδες» από την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου και έως τις 19 Οκτωβρίου 2014 θα ανεβάσουν στο σανίδι το έργο του Πίτερ Σάφερ «Μπλακ Αουτ Κόμεντυ», στο θέατρο Επίκεντρο+ της οδού Αγίου Διονυσίου. Όπως επισημαίνουν τα μέλη της ταλαντούχας αυτής ομάδας – παρέας (ανάμεσα τους είναι η Κατερίνα Λειβαδά και ο Βαγγέλης Μιχάλης) «επειδή το γέλιο δεν πρέπει να εκλείψει από τη ζωή μας, επιλέξαμε μια κατάλευκη κωμωδία, άφθονου γέλιου, καταστάσεων, παρεξηγήσεων και ανατροπών».

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι τον Νοέμβριο, το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας – Ρεφενέ είχε ανεβάσει το έργο «Ο ΜΠΙΝΤΕΡΜΑΝ & ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ», μία πολύ γνωστή μαύρη κωμωδία του Max Frisch στο θέατρο Αγορά ενώ την άνοιξη του 2013 είχε παρουσιάσει επίσης στην σκηνή της «Αγοράς» στην οδό Καραισκάκη το έργο «Καλιφόρνια Ντίμιν» του Βασίλη Κατσικονούρη.

*Οι φωτογραφίες από τις πρόβες είναι του Φώτη Παλαιολόγου και της Ευγενίας Πουλημένου από την ομάδα φωτογραφίας του Πατρινού συλλόγου “ΑΣΤΟ Επικοινωνούμε”.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture