Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με «δανεικό» υπάλληλο συνεχίζονται οι εγγραφές στο ΤΕΙ Πύργου

Με «δανεικό» υπάλληλο συνεχίζονται οι εγ...

Ηλεία

Πενήντα εννέα σπουδαστές έχουν εγγραφεί τις δύο πρώτες ημέρες στο τμήμα Διοίκησης, Οικονομίας, Επικοινωνίας Τουριστικών και Πολιτιστικών Μονάδων (ΔΟΕΤ &ΠΜ) του ΤΕΙ Πύργου.

Τη Δευτέρα ενεγράφησαν 23 φοιτητές και την Τρίτη 36 ακόμα. Η όλη διαδικασία των εγγραφών συνεχίστηκε ομαλά και χθες χάρη στον «δανεικό» διοικητικό υπάλληλο της γραμματείας του ΤΕΙ Πληροφορικής και ΜΜΕ, ο οποίος επί δύο ημέρες εργάζεται 13 ώρες ημερησίως για να φέρει εις πέρας το ογκώδες γραφειοκρατικό έργο του, αφού ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί η εξαγγελθείσα πρόθεση της νέας δημοτικής αρχής να το ενισχύσει με δύο υπαλλήλους σε εθελοντική βάση.

Χθες τοποθετήθηκαν και καρέκλες έξω από τη γραμματεία, προκειμένου να μην στέκονται όρθιοι οι γονείς που συνοδεύουν τους σπουδαστές στα πρώτα βήματα του φοιτητικού τους βίου. Οι εγγραφές θα  συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και αναμένεται να διαρκέσουν έως τις 26 Σεπτεμβρίου, με την ελπίδα –μετά και την ξεκάθαρη θέση του δήμου Πύργου- το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και το υπουργείο Παιδείας να δείξουν την απαραίτητη βούληση να στελεχώσουν διοικητικά το τμήμα.

 

Κάλεσμα από τον Σύλλογο Σπουδαστών στις εκδηλώσεις για τη δολοφονία Φύσσα

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών του ΤΕΙ Πύργου, Βασίλης Στεργίου, παρέθεσε συνέντευξη Τύπου σχετικά με τις εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν στον χώρο του ΤΕΙ αύριο το βράδυ στις 8  με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν απαγγελίες Ποιημάτων, αντιφασιστική Ομιλία, τοποθετήσεις από προσωπικότητες και συναυλίες από τοπικά συγκροτήματα, ενώ απευθύνεται κάλεσμα σε όλους τους μουσικούς της περιοχής που επιθυμούν να πάρουν μέρος, να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6978830568

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις