Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Τα ένα μετά το άλλο τα απορριμματοφόρα παροπλίζονται

Αγρίνιο: Τα ένα μετά το άλλο τα απορριμμ...

Σε καθημερινή βάση παρουσιάζονται προβλήματα

Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκονται σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο υπεύθυνο για την καθαριότητα του δήμου Αγρινίου Ανδρέα Καλαμπαλίκη. Ο κ. Καλαμπαλίκης μιλώντας στον Aeras FM και στη Δήμητρα Λαοπόδη ανέφερε ότι σε καθημερινή βάση παρουσιάζονται προβλήματα τόσο στα απορριμματοφόρα του δήμου όσο και στα άλλα αυτοκίνητα.

Πιο συγκεκριμένα αναφερόμενος στην αποκομιδή των απορριμμάτων είπε ότι γίνεται με πολύ μεγάλη δυσκολία λόγω των προβλημάτων που σε πολλές περιπτώσεις ακινητοποιούν τα απορριμματοφόρα. Μίλησε επίσης και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο δήμος Αγρινίου σχετικά με την καθαριότητα. Μίλησε για τους κάδους που βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση και ζήτησε την κατανόηση των πολιτών μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.

Αναφέρθηκε επίσης και σε ένα απορριμματοφόρο που είχε πάθει βλάβη περίπου πριν από τρεις μήνες στην περιοχή του ΧΥΤΑ στην Λεπενού και το οποίο μεταφέρθηκε μόλις πριν από ένα μήνα στο συνεργείο του δήμου Αγρινίου μένοντας παροπλισμένο λόγω βλάβης και γεμάτο σκουπίδια. Ο αντιδήμαρχος αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να μην έχουν αδειάσει τα σκουπίδια στον ΧΥΤΑ αφού εκεί είχε πάθει τη βλάβη και μετά 3 μήνες τα σκουπίδια να μην έχουν αδειαστεί.

Μίλησε επίσης για αδιαφορία των υπευθύνων για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και για πολλά ακόμη που αφορούν την καθαριότητα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις