Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 10 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 10 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Η Αφροδίτη που διατρέχει το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα όψη αντίθεσης με τον ονειρικό αλλά και απατηλό Ποσειδώνα, η οποία αυτές τις μέρες απογειώνει τον ρομαντισμό και τη φαντασία, ωστόσο χρειάζεται προσοχή ώστε να μην παρασυρθείτε σε ακατάλληλες σχέσεις, με δεσμευμένους κλπ. Προσοχή σε ψέματα αλλά και σε οικονομικές εξαπατήσεις.

Ζυγός

Βγάζει τον ρομαντικό και ιδεαλιστή εαυτό σας στην επιφάνεια η ονειρική αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, ωστόσο ελλοχεύουν πλάνες κι εξαπατήσεις, τόσο σε ερωτικές σχέσεις, όσο και σε επαγγελματικές. Παρανοήσεις που ίσως τελικά καταλήξουν σε απογοητεύσεις, γι' αυτό προσοχή στο τι πλάθετε με την φαντασία σας. Πιθανή και ολοκλήρωση ενός κύκλου.

Σκορπιός

Ιδανική για ό,τι καλλιτεχνικό η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό τις μέρες αυτές αυξάνει η έμπνευση και η φαντασία. Μια ιδιαίτερα ρομαντική επιρροή και φαίνεται ότι είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε, αλλά ίσως υπάρξουν παγίδες και τελικά πέσετε σε ακατάλληλα άτομα. Προσοχή σ' εξαπατήσεις σε ερωτικές αλλά και σε φιλικές σχέσεις.

Τοξότης

Χρειάζεται να εξασκήσετε τη διάκρισή σας στις σχέσεις και στα οικονομικά αυτές τις μέρες, λόγω της αντίθεσης Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η οποία παραπλανά. Έτσι ίσως παρασυρθείτε από λάθος άτομα στην ανάγκη σας να βρείτε λίγο ρομαντισμό, ενώ και σε θέματα οικονομικά, επαγγελματικά και σπιτιού ενδέχονται κάποιες πλάνες ή μπερδέματα ή αβάσιμες υποσχέσεις.

Αιγόκερως

Λόγω της αντίθεσης Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, θα πρέπει αυτές τις μέρες να προσέξετε τις παρεξηγήσεις με συγγενείς και καλό θα ήταν να κρατάτε μικρό καλάθι σε οποιεσδήποτε υποσχέσεις. Ωστόσο είναι μια όψη πολύ ρομαντική, προσφέρει φαντασία και είναι ιδανική για συγγραφή. Όμορφες ερωτικές στιγμές, προσοχή όμως σε ψέματα.

Υδροχόος

Χρειάζεται αυτές τις μέρες προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις, πλάνες και υπεκφυγές με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που παρουσιάζει διάφορα δολώματα και παγίδες, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά. Γι' αυτό μην είστε εύπιστοι. Ίσως απογοητεύεστε απ' την έλλειψη ήθους κάποιων ανθρώπων. Άφθονος ρομαντισμός ωστόσο.

Iχθύες

Μπορεί να απογειώνει τον ρομαντισμό και την φαντασία η ονειρική αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ωστόσο μπορεί να πλανηθείτε και να παρασυρθείτε από λάθος ανθρώπους, στην προσπάθειά σας να βρείτε ψυχική πλήρωση. Προσέξτε αυτές τις μέρες τις εξαπατήσεις, τις αυταπάτες και τις απογοητεύσεις σε σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά.

Κριός

Φλερτ με άτομα απ' τη δουλειά μπορεί να φέρνει αυτές τις μέρες η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η οποία κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή πολύ ρομαντική αλλά και απατηλή ταυτόχρονα, γι' αυτό θα πρέπει να προσέξετε να μην παρασυρθείτε από κάποιο λάθος άτομο και να μην δημιουργήσετε φαντασιώσεις. Προσοχή επίσης σε οικονομικές εξαπατήσεις ή υποσχέσεις.

Ταύρος

Μια πολύ ρομαντική και καλλιτεχνική όψη κορυφώνεται σήμερα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η οποία αυτές τις μέρες μαλακώνει τις σχέσεις και φέρνει ονειρικές ερωτικές στιγμές αλλά και όμορφες στιγμές με τους φίλους σας. Βέβαια η όψη αυτή προκαλεί και πλάνες, ενώ είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε αλλά καλύτερα να προσέξετε με ποιον!

Δίδυμοι

Ονειρική μεν η όψη αντίθεσης Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, όμως μπορεί αυτές τις μέρες να εξιδανικεύετε και να παρασύρεστε από λάθος άτομα. Ένα αίσθημα νοσταλγίας και ανικανοποίητου που προσπαθεί να βρει εκπλήρωση μέσα από λάθος έρωτες, θέλει προσοχή. Επίσης προσοχή σε οικονομικές κι επαγγελματικές εξαπατήσεις ή υποσχέσεις.

Καρκίνος

Μαλακώνει τον ψυχικό σας κόσμο η ονειρική αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ αυξάνει την φαντασία και είναι ιδανικές μέρες για συγγραφή και διάβασμα. Τα ταξίδια και οι βόλτες είναι πηγή όμορφων εμπειριών και ευκαιρία για φλερτ, όμως υπάρχει και τάση για πλάνες στα ερωτικά, γι' αυτό προσέξτε τη φαντασία σας.

Λέων

Αν και τα έσοδα δεν πάνε άσχημα μέσα στον Σεπτέμβριο, εντούτοις αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα πρέπει να προσέξετε τις υποσχέσεις και τις εξαπατήσεις, αλλά και την υπεκφυγή σας από διάφορες υποχρεώσεις. Ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε κάποια χρήματα ή αποκτήματα. Ιδιαίτερα ερωτική κι ονειρική επιρροή ωστόσο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being