Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Η τελευταία πρόκληση της δημοτικής Αρχής

Η τελευταία πρόκληση της δημοτικής Αρχής

Του Παναγιώτη Παπαγιαβή, απερχόμενου Δημοτικού Συμβούλου Πατρών

Ολίγες μέρες προτού παραδώσει ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Δημαράς, χωρίς να έχει καταλάβει το νόημα των αποτελεσμάτων των τελευταίων Αυτοδιοικητικών εκλογών, προκαλεί τον Πατραϊκό λαό.

Είναι γεγονός ότι ο Καλλικρατικός νόμος και η Τρόικα επιβάλουνε ο απολογισμός του Δήμου να είναι ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟΣ. Ο κ. Δημαράς ως καλός δημόσιος υπάλληλος που ήταν δίνει τα διαπιστευτήριά του στην Κυβέρνηση και στην Τρόικα. Δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει ότι ο Δήμαρχος είναι υπηρέτης των δημοτών και όχι των κυβερνώντων.

Ζήτησε συγνώμη !?!? από τους κατοίκους των 8/10 της γεωγραφικής περιοχής του Δήμου Πατρέων (πρώην Καποδιστριακοί Δήμοι) γιατί ΔΕΝ τους επισκέφτηκε και ΔΕΝ ασχολήθηκε μαζί τους.

Ζήτησε συγνώμη από τους δημότες του τέως Καποδιστριακού Δήμου Πατρέων γιατί ΔΕΝ μπόρεσε να επισκευάσει έναν δρόμο, να επιδιόρθωση μια παιδική χαρά, να προσφέρει ανακούφιση στους δεινοπαθούντες συμπολίτες μας αθετώντας τις υποσχέσεις του.

ΔΕΝ πρότεινε λύσεις για τα μεγάλα θέματα της πόλης (θαλάσσιο μέτωπο) ή ακόμα χειρότερα ματαίωσε δρομολογημένες καταστάσεις (σκουπίδια).

Ο ίδιος και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι περιφέρονταν, είτε με επιστολές στον έντυπο τύπο, είτε αυτοπροσώπως στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης με μόνιμο επωδό «δεν υπάρχουν χρήματα».

Και λίγο πριν αποχωρήσει αποκαλύπτει χωρίς αιδώ και εμεί την αδιαφορία του προς την πόλη και τους πολίτες, δηλώνοντας ότι εγώ σαν καλός υπάλληλος της Τρόικας παρουσιάζω πλεόνασμα 7 εκατομμύρια ευρώ !!!

Εύλογα είναι τα ερωτήματα των συμπολιτών μας. Είναι ο Δήμος ανώνυμος επιχείρηση και ο Δήμαρχος προϊστάμενος λογιστηρίου ή είναι τοπικός οργανισμός και πρέπει ο Δήμαρχος να υπηρετεί τις ανάγκες της πόλης?

Γιατί αυτό το πλεόνασμα? Με τα χρήματα αυτά δεν μπορούσε να ανακουφιστεί μερικώς η πόλη? Να κοπούν μερικά χόρτα για να μην φτάνουν τα φίδια στα σπίτια, να θερμανθούν τα σχολεία, να επισκευαστούν παιδικές χαρές, να πέσει λίγη άσφαλτος τουλάχιστον στην Ευβοίας και Αυστραλίας για να μην αγανακτούν οι επαγγελματίες και οι οδηγοί γενικώς, να χαμηλώσουν τα κριτήρια για να ανακουφιστούν περισσότεροι συμπολίτες μας?? Πολλά ακόμα μικροέργα μπορούσαν να γίνουν.

Όλοι οι Δήμαρχοι που πέρασαν άφησαν το «στίγμα» τους. Τα «μερικά πλακάκια» όπως ειρωνικά ανέφερε Αντιδήμαρχος για την πεζοδρόμηση της Ρήγα Φεραίου θα αναφέρονται ως έργο Δημάρχου Φούρα . η ύδρευση και η αποχέτευση της πόλης ως έργο Καράβολα, η αγορά Λαδόπουλου και η Αγίου Νικολάου ως έργο Φλωράτου.

Σταματάω εδώ τις αναφορές μου. Όταν κυλήσει ο χρόνος ουδείς θα έχει να αναφέρει ένα «έργο Δημαρά» και ο ίδιος θα περάσει στην λήθη και η Δημαρχεία του εις τον Καιάδα της Πατραϊκής ιστορίας.

Οι κύριοι Αντιδήμαρχοι, όπως φαίνεται επιθυμούν να συνεχίσουν την πολιτική τους σταδιοδρομία, πρέπει να μας εξηγήσουν. Όταν δήλωναν παντού και πάντα επί καιρό τώρα, ότι «λεφτά δεν υπάρχουν» γνώριζαν ότι το ταμείο του Δήμου ήταν ανθηρό? Ήταν παραπλανημένοι από τον Δήμαρχο ή συγγνώστες του εμπαιγμού του Πατραϊκού Λαού?

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις