Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Κλείνουν τα πρατήρια καυσίμων που δεν έχουν σύστημα ελέγχου εισροών - εκροών

Κλείνουν τα πρατήρια καυσίμων που δεν έχ...

Εξαιρείται η Αχαΐα

Λήγει  η προθεσμία για το σύστημα εισροών-εκροών στην Περιφέρεια, καθώς, όπως είναι γνωστό, μέχρι σήμερα 2, τα πρατήρια υγρών καυσίμων της επαρχίας  θα έπρεπε να είχαν θέσει σε πλήρη λειτουργία τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου εισροών - εκροών καυσίμων.

H προθεσμία εγκατάστασης των συστημάτων εισροών-εκροών στα πρατήρια υγρών καυσίμων αφορά όλη την επικράτεια επικράτεια , πλην Περιφέρειας Αττικής, ΠΕ. Θεσσαλονίκης και ΠΕ. Λάρισας, Αχαΐας, Ηρακλείου, Μαγνησίας και Ιωαννίνων. Όπως εκτιμάται,όμως, από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, λόγω πολλών τεχνικών προβλημάτων, μεγάλος αριθμός πρατηρίων δεν κατάφερε να τα εγκαταστήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρονται στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου αποδέχτηκε όπως, μετά την 27η Αυγούστου, να συνεχίσουν τη λειτουργία τους όσα πρατήρια έχουν σύμβαση εγκατάστασης με εταιρείες εγκατάστασης των συστημάτων. Όσα πρατήρια δεν έχουν σύμβαση δεν μπορούν, από τις 28/8/2014, να αγοράζουν και να πωλούν καύσιμα.

Η ΓΓ Εμπορίου, όπως αναφέρεται, θα ζητήσει από τις εταιρείες λίστα με τα πρατήρια που έχουν σύμβαση ώστε να ελέγξει και ποια δεν έχουν. Σε περίπτωση παράβασης θα επιβληθούν κυρώσεις

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά