Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η πτώση του Μπόινγκ έριξε τα χρηματιστήρια

Η πτώση του Μπόινγκ έριξε τα χρηματιστήρια

Στο κόκκινο οι αγορές

Πτώση σημείωναν οι δείκτες στα Χρηματιστήρια της Ευρώπης περί το τέλος των συνεδριάσεών τους αφότου μεταδόθηκε η είδηση ότι ένα επιβατικό αεροσκάφος της Malaysian Airlines συνετρίβη στην Ουκρανία, κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία.

Στη Γερμανία ο DAX σημείωνε πτώση κατά 1,1% ενώ στη Γαλλία ο CAC έπεφτε κατά 1,3%.

«Τα νέα της συντριβής του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία ξεκάθαρα είχε μεγάλη επίπτωση στις διαπραγματεύσεις στις αγορές στο τέλος των συνεδριάσεων», δήλωσε η Μπρέντα Κέλι, αναλύτρια στην IG, η οποία επισήμανε τους φόβους των επενδυτών για την κλιμάκωση των γεωπολιτικών εντάσεων στην περιοχή.

Την ίδια ώρα στο κόκκινο πέρασαν οι δείκτες στη Γουόλ Στριτ περί τα μέσα της συνεδρίασης μετά την ανακοίνωση της συντριβής του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών στην Ουκρανία καθώς οι επενδυτές φοβούνται τις επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία μιας κλιμάκωσης της έντασης στην περιοχή.

Λίγο νωρίτερα ο δείκτης Dow Jones έπεφτε κατά 0,28%, ήτοι 48,55 μονάδες, και βρέθηκε στις 17.089,65 μονάδες και ο Nasdaq -0,64%, ήτοι 28, 38 μονάδες, στις 4.397, 59 μονάδες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά