Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 14 Ιουλίου

Τα ζώδια για σήμερα 14 Ιουλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Καρκίνος

Θέματα οικονομικά κυρίως απασχολούν σήμερα το ζώδιό σας, ειδικά ό,τι αφορά σε κληρονομικά, δάνεια, συντάξεις, επενδύσεις, χορηγίες, εφοριακά κλπ, όπου νωρίς το πρωί ίσως υπάρξουν κάποια εμπόδια, όμως σύντομα ξεπερνιούνται και τελικά θα τακτοποιηθούν επιτυχώς. Κάποια θέματα κλείνουν, ενώ δυναμικά προχωρούν ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων.

Λέων

Μια κοινωνική μέρα για το ζώδιό σας, με αρκετές συναντήσεις, αν και νωρίς το πρωί μπορεί να παρουσιαστούν καθυστερήσεις ή εμπόδια σ' αυτές. Όμως η υπόλοιπη μέρα είναι πολύ καλύτερη, ιδανική για να βγείτε με τον σύντροφο και τους καλούς σας φίλους. Καλή μέρα επίσης για να ξεκινήσετε επαφές, συνεργασίες, δικτύωση.

Παρθένος

Παραγωγική μέρα για το ζώδιό σας και θα τακτοποιήσετε αρκετές δουλειές. Η εστίαση της προσοχής βρίσκεται κυρίως στην εργασία και σε ζητήματα καθημερινότητας. Είναι καλή μέρα για επαγγελματικές επαφές, ξεκινήματα και συνεργασίες, όχι όμως νωρίς το πρωί. Επίσης θέματα οικονομικά προχωρούν καλά κι αποτελεσματικά. Ενασχόληση με διατροφή και υγεία.

Ζυγός

Οι θετικές όψεις της Σελήνης σήμερα θα σας βοηθήσουν να είστε αποτελεσματικοί στη δράση κι αρκετά δημιουργικοί, ενώ ευνοούν τα ξεκινήματα και τις πρωτοβουλίες, ακόμα και στα ερωτικά. Μπορεί η μέρα να ξεκινά με κάποια οικονομική ή συναισθηματική πίεση, όμως σύντομα έρχεται ισορροπία και οι σχέσεις αποκτούν αρμονία και αγάπη.

Σκορπιός

Το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου νωρίς το πρωί μπορεί να ανοίγει τη μέρα λίγο βαριά κι απαισιόδοξα, όμως σύντομα θα ξεπεραστεί η αρνητικότητα και η υπόλοιπη μέρα θα είναι αρκετά καλή. Η Σελήνη σήμερα εστιάζει σε θέματα οικογένειας, σπιτιού κι ακινήτων, ενώ θα τακτοποιήσετε αποτελεσματικά ανάλογα ζητήματα. Επιτυχής ολοκλήρωση κύκλων και θεμάτων.

Τοξότης

Επικοινωνιακή μέρα για το ζώδιό σας, με συναντήσεις διάφορες, γνωριμίες, κουβεντούλα και πολλές ιδέες και σκέψεις. Ταυτόχρονα, είναι μέρα με αρκετές μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Νωρίς το πρωί μπορεί να παρουσιαστούν εμπόδια στα παραπάνω, όμως σύντομα ξεπερνιούνται και την υπόλοιπη μέρα θα είστε αποτελεσματικοί και πιθανόν να κάνετε όμορφες βόλτες.

Αιγόκερως

Καθώς η Σελήνη σήμερα τονίζει τον οικονομικό σας τομέα, θα είναι μέρα με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Νωρίς το πρωί ίσως παρουσιαστούν κάποια εμπόδια στις συναλλαγές αυτές, όμως θα ξεπεραστούν γρήγορα, ενώ η υπόλοιπη μέρα είναι πιθανό να βελτιώσει τα έσοδα και τα επαγγελματικά σας – προχωρήστε σε πρωτοβουλίες.

Υδροχόος

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια, όπου θα ασχοληθείτε κυρίως με τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Νωρίς το πρωί το τετράγωνό της με τον Κρόνο ανοίγει τη μέρα λίγο δύσκολα, ωστόσο σύντομα βελτιώνεται το κλίμα, οι σχέσεις ομορφαίνουν, ενώ είναι καλή μέρα για πρωτοβουλίες και ξεκινήματα.

Iχθύες

Σήμερα η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, γι' αυτό μπορεί να κλείσετε κάποια θέματα ή κύκλους. Υπάρχει περισσότερη ανάγκη για ύπνο, απομόνωση, φυγή κι επαφή με την φύση. Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει βελτιώνουν την ψυχολογία σας, νιώθετε να έχετε περισσότερη ισορροπία κι έλεγχο, ενώ και οι σχέσεις ισορροπούν.

Κριός

Νωρίς το πρωί μπορεί να παρουσιαστούν κάποια εμπόδια σε σχέδιά σας και μια πίεση σε οικονομικά θέματα, όμως η υπόλοιπη μέρα θα είναι πολύ καλύτερη, με τις θετικές όψεις της Σελήνης τελικά να σας βοηθούν να πετύχετε τους στόχους σας. Οι σχέσεις βελτιώνονται και κάνετε ωραία πράγματα με τις παρέες σας και με τον σύντροφο.

Ταύρος

Λίγο δύσκολα ίσως ξεκινά η μέρα, με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου να προκαλεί πίεση ψυχολογική κι επαγγελματική, όμως σύντομα έρχεται βελτίωση και η υπόλοιπη μέρα θα είναι αρκετά καλή. Έτσι κατόπιν είναι πιθανό να γίνουν θετικές επαγγελματικές και οικονομικές κινήσεις,  ενώ είναι καλή μέρα για πρωτοβουλίες και για επαφές με άτομα εξουσίας.

Δίδυμοι

Η εστίαση της προσοχής σήμερα βρίσκεται κυρίως στα ταξίδια και σε θέματα σπουδών και νομικών, ενώ οι θετικές όψεις της Σελήνης σας βοηθούν να λειτουργήσετε αποτελεσματικά. Οι σχέσεις αποκτούν αρμονία, αγάπη κι ενθουσιασμό, ενώ είναι καλή μέρα για να πάρετε πρωτοβουλίες στα ερωτικά. Αυξημένη αισιοδοξία, ελευθερία και δημιουργικότητα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being