Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 10 Ιουλίου

Τα ζώδια για σήμερα 10 Ιουλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Καρκίνος

Θα μπορέσετε σήμερα να τακτοποιήσετε διάφορες λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σας, σε μια μέρα παραγωγική, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση στην εργασία και σε ζητήματα καθημερινής ρουτίνας. Δεν λείπουν κάποια εμπόδια στην επικοινωνία, όμως ξεπερνιούνται γρήγορα. Επίσης εστιάζεστε σήμερα περισσότερο στην υγεία και σε θέματα διατροφής.

Λέων

Πιθανόν σήμερα να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, όπως σπορ και χόμπι. Η Σελήνη απ' το αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη αυξάνει το χιούμορ, τη χαρά και τη δημιουργικότητα, ενώ θα έχετε σήμερα την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να παίξετε και να ασχοληθείτε με τα παιδιά.

Παρθένος

Έμφαση σε θέματα σπιτιού και οικογένειας δίνει σήμερα η Σελήνη, γι' αυτό θ' ασχοληθείτε κυρίως με τον χώρο σας, με την οικογένειά σας και με ζητήματα ακινήτων. Δεν λείπουν μια αναποφασιστικότητα και κάποια μικροπροβλήματα επικοινωνιακά, όμως δεν κρατούν πολύ. Πιθανόν να κάνετε κι ένα φλας μπακ σε μνήμες διάφορες.

Ζυγός

Μια επικοινωνιακή μέρα για το ζώδιό σας, γι' αυτό είναι πιθανό να μιλήσετε αρκετά, να πάτε βόλτες και να συναντήσετε ανθρώπους, ενώ είναι πιθανές και αρκετές μετακινήσεις και ταξιδάκια. Είναι όμως και μέρα μάθησης και πληροφόρησης, με περισσότερο διάβασμα και με μαθήματα ή σεμινάρια. Συναντήσεις με συγγενείς και συμμαθητές.

Σκορπιός

Τον οικονομικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, γι' αυτό θα είναι μια μέρα με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις ή άλλες συναλλαγές. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσκαιρα εμπόδια σ' αυτές τις συναλλαγές, όμως δεν αναμένεται να είναι σοβαρά. Μια πιο ήρεμη μέρα γενικά, όπου θα απολαύσετε την υλική ζωή, το καλό φαγητό, τη μουσική κλπ.

Τοξότης

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια, εξωστρεφής κι αισιόδοξη, ενώ θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Πιθανόν να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες και να κάνετε ορισμένα ξεκινήματα – ευνοεί η μέρα κάτι τέτοιο. Πάρτε περισσότερο υπόψιν σας τη γνώμη των άλλων ωστόσο.

Αιγόκερως

Είναι πιθανό σήμερα να προχωρήσετε προς το κλείσιμο κάποιων ζητημάτων ή κύκλων, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και είναι μέρα ολοκλήρωσης και τελειωμάτων. Η ανάγκη για ησυχία, απομόνωση, επαφή με τη φύση και περισσότερο ύπνο θα είναι μεγαλύτερη. Καλή μέρα για ενασχόληση με ό,τι πνευματικό και καλλιτεχνικό.

Υδροχόος

Μέρα δικτύωσης για το ζώδιό σας, όπου οι φίλοι θα έχουν τον κύριο λόγο. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τις παρέες σας και να συμμετέχετε σε συλλόγους, ομάδες, κόμματα, οργανώσεις, αλλά και να δικτυωθείτε μέσα απ' το ίντερνετ και τα social media. Κάνετε σχέδια και οραματίζεστε τώρα το μέλλον.

Iχθύες

Η εστίαση της προσοχής σήμερα βρίσκεται κυρίως στα επαγγελματικά, κι έτσι θα είναι μια μέρα όπου μπορείτε να προωθήσετε τη δουλειά σας και ν' αναδείξετε τον εαυτό σας επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Πιθανές συναντήσεις με άτομα εξουσίας. Νιώθετε κάπως πιο ευάλωτοι στην κριτική του κόσμου σήμερα και χρειάζεται σοβαρότητα.

Κριός

Χωρίς πιέσεις και πιο ανέμελη αναμένεται η σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον αισιόδοξο Τοξότη και “ανοίγει” τη διάθεση. Τονίζει τον οίκο των ταξιδιών, γι' αυτό η εστίασή σας σήμερα βρίσκεται στις διακοπές, σε επαφές με το εξωτερικό και με ξένους, και φυσικά στην καλοπέραση. Κάποια επικοινωνιακά προβλήματα ξεπερνιούνται γρήγορα.

Ταύρος

Σήμερα η Σελήνη εστιάζει σε θέματα οικονομικά, γι' αυτό κυρίως θα σας απασχολήσουν ζητήματα σχετικά με δάνεια, εφορία, κάρτες, επενδύσεις, κληρονομικά ή σχετικά με οικονομικές συνεργασίες, με διατροφή συζύγου κλπ, ενώ ενδέχονται μικρο-ταλαιπωρίες σε ανάλογες συναλλαγές, που όμως δεν θα κρατήσουν πολύ. Λίγο πιο εσωστρεφής μέρα για εσάς.

Δίδυμοι

Κοινωνική και πιο εξωστρεφής μέρα για το ζώδιό σας, με την Σελήνη να τονίζει τον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών. Έτσι, θα έχετε ευκαιρίες για συναντήσεις με το ταίρι σας, με καλούς φίλους ή συνεργάτες, ενώ μπορεί να γνωρίσετε και νέους ανθρώπους. Μια αμφιταλάντευση και κάποια πρόσκαιρα επικοινωνιακά προβλήματα δεν λείπουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being