Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πεντάωρη στάση εργασίας των εργαζομένων του Νοσοκομείου 'Άγ. Ανδρέας" και παράσταση διαμαρτυρίας στην 6η Υ.ΠΕ

Πεντάωρη στάση εργασίας των εργαζομένων ...

Η στάση εργασίας κράτησε από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι

Πεντάωρη στάση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 από το Σωματείου εργαζομένων του Γενικού Περιφερειακού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», «Ο Ιπποκράτης».

Η κινητοποίηση που είχε αποφασιστεί μετά από σύσκεψη των Σωματείων των Νοσοκομείων της περιοχής της Αχαΐας, είχε προσδιοριστεί για τις ώρες 09:00 το πρωί με 14:00 το μεσημέρι και περιλάμβανε τα εξής ζητήματα/αιτήματα.

Το θέμα της γνωστής ποσόστωσης στις επικείμενες Αξιολογήσεις των Εργαζόμενων, της ποσόστωσης που θέλει το 15% των Εργαζόμενων, υποχρεωτικά να αξιολογηθεί ως άχρηστο.

Της Υποχρηματοδότησης και Υποστελέχωσης του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας».

Της μη καταβολής των οφειλόμενων ΑΡΓΙΩΝ-ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ, αλλά και τις μηνιαίες περικοπές σ΄ αυτά τα δεδουλευμένα μας, όπου οι Διοικούντες δεν μας καταβάλλουν το σύνολο των προσφερόμενων Υπηρεσιών μας.

Και βεβαίως την διάλυση του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», από την πλευρά της Υ.Πε, λόγω της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής που πιστά ασκεί και ακολουθεί και όχι μόνον.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σωματείου, «μ΄ αυτήν μας λοιπόν την κινητοποίηση, κατ΄ αρχήν συγκεντρωθήκαμε στη πύλη του Νοσοκομείου και στη συνέχεια στην 6η Υ.Πε – Υγειονομική Περιφέρεια, όπου μαζί με τούς υπόλοιπους συναδέλφους μας, τούς προερχόμενους από το ΠΠΝΡΙΟΥ, επιδιώξαμε συνάντηση με τη Διοίκηση της 6ης Υ.Πε, όπου δυστυχώς έλαμψαν όλοι δια της απουσίας τους.

Για να είμαστε λοιπόν ακριβείς, (χρησιμοποιώντας δοθείσης της ευκαιρίας, τις απαράδεκτες και αχαρακτήριστες δηλώσεις και τούς προκλητικότατους και καταδικαστέους πρόσφατους τέτοιους χαρακτηρισμούς, του κου Κατσίβελλα σε τοπικό τηλεοπτικό Σταθμό), σ΄ αυτήν μας την ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ κρύφτηκαν σαν τα ποντίκια για να γλυτώσουν από τις Γατούλες που εμφανίστηκαν στην Υ.Πε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις