Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ματωμένο τέλος στα "Κλεμμένα όνειρα"!

Ματωμένο τέλος στα "Κλεμμένα όνειρα"!

Τι θα συμβεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς για τη σεζόν

Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, που θα προβληθεί την Παρασκευή 27 Ιουνίου, κλείνει ο κύκλος του αίματος στα «Κλεμμένα όνειρα». Το φινάλε της τρίτης σεζόν για τη σειρά που «σπάει ταμεία» στο ΜΕGΑ ήταν επιθυμία του Δημήτρη Αρβανίτη να μείνει επτασφράγιστο μυστικό ως την ημέρα προβολής του αν είναι δυνατόν, γι' αυτό και πήρε τα... μέτρα του.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Τηλέραμα, το τέλος γράφτηκε σε ένα γύρισμα «κεκλεισμένων των θυρών», με παρόντες μόνο τον ίδιο τον δημιουργό και σκηνοθέτη της σειράς, τον Αλέξανδρο Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος) και την Ελένη Φιλίνη (Ελεν Τζόρνταν), η οποία θα είναι και το πρόσωπο - κλειδί του σπαρακτικού φινάλε.

Θα έχουν προηγηθεί οι σκηνές της δίκης του Δημήτρη Μαλτέζου, με διάλογους και συγκρούσεις που θα κλονίσουν πολλές σχέσεις, ακόμα και αδερφικές, και θα προκαλέσουν αποκαλύψεις που θα σοκάρουν.

Δίπλα στον μισητό επιχειρηματία θα σταθούν μόνο δύο από τις γυναίκες της ζωής του, η μητέρα του και η μονάκριβη κόρη του Χρύσα (Αθηνά Οικονομάκου), η οποία προσπαθεί να καταλάβει τι οδήγησε τον πατέρα της στα αποτρόπαια εγκλήματα του. Άρης (Ορφέας Παπαδόπουλος), Σταύρος (Κωνσταντίνος Λάγκος) και Βίκυ (Λίλη Τσεσματζόγλου) θα προσπαθήσουν να της αλλάξουν γνώμη, αλλά αυτή θα σταθεί ως το τέλος δίπλα του.

Από το εδώλιο του κατηγορουμένου αυτός θα παρακολουθήσει όλους τους κατηγόρους του να απαριθμούν τα εγκλήματα του και να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του, ενώ ακόμα και η Μαντώ (Βασιλική Αγγελή) επιστρέφει στην Ελλάδα προκειμένου να δει τον δολοφόνο του αγαπημένου της παππού να πληρώνει.

Εκεί όμως που ο Δημήτρης Μαλτέζος θα δει τη ζωή του να απειλείται είναι όταν ο σύντροφος της γραμματέα που δολοφόνησε (Γιώργος Παράσχος) θα τραβήξει το όπλο του μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου για να εκδικηθεί για τον θάνατο της.

Η σφαίρα όμως δεν θα βγει ποτέ από τη θαλάμη και το όπλο θα αποσυρθεί χωρίς να υπάρξουν θύματα. Η ζωή του Δημήτρη Μαλτέζου θα σωθεί προς το παρόν, λίγο πριν η ετυμηγορία του δικαστηρίου ορίσει την τιμωρία του.

Το τέλος του όμως θα το αποφασίσει ο ίδιος, έχοντας στο πλευρό του τη μητέρα του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight