Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βαριές κουβέντες από τη Φωτεινή Πιπιλή προς τον Ανδρέα Λοβέρδο

Βαριές κουβέντες από τη Φωτεινή Πιπιλή π...

Λοβέρδε είσαι άπαιχτος

To....αντάρτικο Λοβέρδου για το θέμα των διοικητικών υπαλλήλων των ΤΕΙ αλλά και μια δήλωσή του για τον προϋπολογισμό- είπε ότι δεν εφαρμόζει επειδή τον έχει καταψηφίσει- προκαλούν την έντονη αντίδραση, σε μερικές περιπτώσεις και την οργή, γαλάζιων βουλευτών και υπουργών, δημιουργώντας ένα νέο πρόβλημα στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

Οργισμένη με τον υπουργό Παιδείας, εμφανίστηκε η Φωτεινή Πιπιλή, μιλώντας στο Mega. «Είναι άπαιχτος», «δεν αξίζει να ασχολείται κανείς γιατί χάνει τα λόγια του», «από αλλού περιμέναμε το λαϊκισμό και από αλλού μας ήρθε» ήταν μόνο μερικές από τις φράσεις με τις οποίες η γαλάζια βουλευτής «στόλισε» τον Ανδρέα Λοβέρδο.

«Κανέναν δεν πήρε στο τηλέφωνο με πυροβόλο όπλο ο πρωθυπουργός να του δώσει υπουργείο.  Άρα ο κ. Λοβέρδος νομίζω το καλύτερο από όλα, είναι να κάτσει να δει τι μπορεί να κάνει στο υπουργείο του, που είναι πάρα πολύ ευαίσθητο με πάρα πολλά προβλήματα και να σταματήσει τις δηλώσεις», πρόσθεσε η κ. Πιπιλή.

Βορίδης: Οι υπουργοί είναι εκτελεστές μιας πολιτικής

Αιχμηρός, χωρίς πάντως να κατονομάσει τον Ανδρέα Λοβέρδο, ήταν και ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης. «Δεν μπορώ να φανταστώ  ότι οι νόμοι που έχουμε ψηφίσει θα μπουν σε αμφισβήτηση», δήλωσε, σημειώνοντας ότι οι υπουργοί είναι «εκτελεστές» μιας πολιτικής και δεν μπορούν να αρχίσουν να λένε ότι κάτι δεν τους αρέσει.

«Άλλο και τελείως διαφορετικής προσέγγισης είναι ο τρόπος εφαρμογής. Δεν μπορεί όμως κάποιος να λέει όχι. Να δούμε πώς. Όχι να λέμε όχι σε αυτά που έχουμε ψηφίσει», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις