Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στις 2 το μεσημέρι η κηδεία της 14χρονης Νεφέλης Ηλιοπούλου - Θλίψη για τον χαμό μιας ηρωϊδας της ζωής

Πάτρα: Στις 2 το μεσημέρι η κηδεία της 1...

Από τον Άγιο Ανδρέα η κηδεία

Θλίψη στην πατραϊκή κοινωνία προκαλεί η είδηση του θανάτου της 14χρονης Νεφέλης Ηλιοπούλου, η οποία κατέληξε χθες το πρωί στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου στο Ρίον. Μέχρι την τελευταία ώρα η κόρη του δικηγόρου Τάκη Ηλιόπουλου και της εκπαιδευτικού Έφης Ράπτη έδωσε με γενναιότητα και χαμόγελο, τη μάχη της με τον καρκίνο, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της και τους φίλους της.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την πατραϊκή κοινωνία. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 2 το μεσημέρι από το νέο Ιερό Ναό Αγ. Ανδρέα Πατρών και η ταφή της στην Τράπεζα Αιγίου.

Η Νεφέλη ήταν μαθήτρια της Β΄ τάξεως του Γυμνασίου Καστριτσίου, αγαπούσε τη μουσική, τη χιπ-χοπ και το καρναβάλι, έπαιζε φλάουτο, έλαβε μέρος σε θεατρικές παραστάσεις ως ερασιτέχνης ηθοποιός, ήταν ο τελάλης του "κομιτάτου", ήταν αθλήτρια, έμαθε να κολυμπά στον Ν.Ο.Π., αγαπούσε τη θάλασσα, έκανε μπαλέτο, έπαιξε τένις και έκανε στίβο στον «Κούρο».

Οι γονείς της μικρής Νεφέλης παρακαλούν, όσους επιθυμούν, αντί στεφάνων να καταθέσουν χρήματα υπέρ του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» τα μέλη του οποίου ήταν συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι της οικογένειας σε αυτό το δύσκολο ταξίδι.

*Η μητέρα του Τάκη Ηλιόπουλου είναι η Μαρία Τσουκαλά, ιδιαίτερα γνώριμη και αγαπητή στους Πατρινούς από την ενασχόληση της με το καρναβάλι και τον θεσμό των Μπουρμπουλιών ενώ ο πατέρας του είναι επίσης γνωστός και καταξιωμένος στην Πατραική κοινωνία από την δουλειά του ως καθηγητής στη μέση εκπαίδευση μέσω του Φροντιστηρίου "Πρότυπο" στην οδό Παντανάσσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις